Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mirii bihoreni sunt așteptați la MOJO Wedding Expo, cel mai mare târg de nunți din Oradea

Centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62, dă startul unei noi ediții, a VII-a, a Târgului de nunți MOJO Wedding Expo.

Evenimentul se va desfășura între 24 și 26 februarie și va fi cel mai mare târg de acest gen găzduit de ERA. De data aceasta, expozanții își vor amenaja standurile pe aproape toată întinderea centrului comercial, atât în zona galeriei și sub cupolă, cât mai ales în sala de evenimente.

De la A la Z

Ca de obicei, viitorii miri vor putea găsi aici toate produsele de care vor avea nevoie în ziua cea mare: de la costume și rochii de mireasă în cele mai noi trenduri, până la verighete, prăjituri, înghețată, invitații, servicii foto-video, sau servicii diverse, precum sushi bar, cocktail bar, gentleman’s corner (trabucuri & cognac), aranjamente florale, servicii de hostess și grăitori. Nu vor lipsi, bineînțeles, oglinzile foto și platformele video 360.

Până acum, peste 60 de furnizori au confirmat că își vor etala ofertele, iar lista este încă deschisă.

În plus, toți expozanții se vor întrece în prețuri speciale.

Tombolă cu premii

Vizitatorii care vor semna contracte pe perioada târgului vor putea participa la o tombolă în cadrul căreia sunt puse la bătaie premii diverse, ca de exemplu un buchet de mireasă în valoare de 500 de lei oferit de Thea Decor, vouchere de reduceri la SublimCreate sau – marele premiu – o rochie de mireasă oferită de Rochii de mireasă Evelyn.

Pentru a se înscrie în cursa premiilor, participanții trebuie să completeze talonul primit de la furnizor în momentul semnării contractului, să îl completeze și să îl depună în urna situată la intrarea în sala de evenimente.

Târgul de nunți MOJO Wedding Expo se va desfășura vineri, 24 februarie, între orele 14:00 – 21:00, sâmbătă, 25 februarie, între orele 11:00 și 20:00, și duminică, 26 februarie, între orele 11:00 și 19:00, intrarea fiind liberă pentru toată lumea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oamenii dedicați, scoși la lumină într-un eveniment dedicat antreprenorilor

Articolul următor

Hammerer Aluminium Industries, parteneriat cu coreenii de la LS C&S

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share