Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hammerer Aluminium Industries, parteneriat cu coreenii de la LS C&S

Compania austriacă specializată în aluminiu Hammerer Aluminium Industries (HAI) și compania coreeană LS Cable & System (LS C&S) au investit în înființarea unei companii mixte.

Expertul în aluminiu Hammerer Aluminium Industries (HAI) și compania coreeană LS Cable & System au hotărât să înființeze o societate mixtă cu sediul în Coreea. Noua societate mixtă intenționează să producă produse din aluminiu de înaltă rezistență – începând cu 2025. Este vorba despre componentele din aluminiu pentru vehicule electrice,care vor fi produse pentru piața coreeană. HAI are o fabrică în Sântana Arad. Hammerer Aluminium Industries Sântana SRL a avut în 2022 o cifră de afaceri de 730,6 milioane de lei, un profit net de 22,2 milioane de lei și un număr mediu de angajați de 129.

Exploatarea sinergiilor dintre cele două companii

În cadrul societății mixte, ambele companii vor contribui cu competențele tehnologice de care dispun pentru a intra din ce în ce mai mult pe piața produselor extrudate pentru vehicule electrice. LS C&S este de multă vreme un furnizor de piese din aluminiu de înaltă rezistență pentru vehiculele cu motoare cu ardere internă pentru Hyundai Motors și Kia prin intermediul companiei soră LS ALSCO. HAI este liderul industriei în componente complexe din aluminiu pentru vehicule electrice și furnizează deja tuturor producătorilor OEM majori din Europa.
Cu această asociere în comun, ne putem întări concentrarea asupra producției de componente de aluminiu extrem de complexe pentru mobilitatea electrică, deservind în același timp piețele coreene la nivel local”, a declarat Rob van Gils, CEO-ul HAI.

Grupul HAI

Hammerer Aluminium Industries are 2.000 de angajați. Fondată în 2007, compania are sediul central în Ranshofen, Austria Superioară, și alte opt locații din Germania, România și Polonia. În 2022, HAI a realizat o cifră de afaceri de 990 de milioane de euro în cele trei zone de producție de turnare, extrudare și prelucrare. Produsele Grupului HAI pot fi găsite în sectorul construcțiilor, precum și în tehnologia auto și de transport, inginerie electrică și inginerie mecanică și a instalațiilor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mirii bihoreni sunt așteptați la MOJO Wedding Expo, cel mai mare târg de nunți din Oradea

Articolul următor
TAZ.ro se axează pe activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT, dar și retail hardware și software.

Grupul TAZ.ro și-a dublat afacerile anuale

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share