Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul TAZ.ro și-a dublat afacerile anuale

TAZ.ro se axează pe activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT, dar și retail hardware și software.

Gruparea de companii cu sediul în Cluj-Napoca vizează expansiunea în trei direcții de business.

TAZ.ro se axează pe activități globale în sfera serviciilor cloud și datacenter, suport și mentenanță IT, dar și retail hardware și software. Anul trecut, acesta a urmărit consolidarea liniilor principale de business, în paralel cu adăugarea unor servicii noi în portofoliu.

Ultima componentă a fost realizată în principal prin integrarea în ecosistemul TAZ.ro a unei entități rezultate din achiziția unei companii de pe piață, dar și prin investiții în know-how, infrastructură și resurse umane.

Grupul a raportat, pentru anul trecut, afaceri de 10 milioane de lei, în creștere cu 60% față de 2021. 75% din venituri au fost obținute din businessul principal: servicii IT și data center.

“2022 s-a încheiat cu rezultate excelente pentru o dezvoltare conformă cu trendurile pieței de profil, dublarea cifrei de afaceri a grupului TAZ.ro, care a depășit 10 milioane de lei. Promisiunile sunt de consolidare a activității într-o continuă extindere liniară a serviciilor și a portfoliului de clienți.

Valorile și țintele noastre rămân și în 2023 îmbunătățirea continuă a calității serviciilor livrate către clienții noștri. Numărul de angajați a crescut la rândul său, urmărind curba ascendentă a cifrei de afaceri. Odată cu aceasta a crescut și aria expertizei pe care o livrăm înspre clienții noștri”, a declarat Ionuț Istrate, Managing Director al grupului TAZ.ro.

Grupul s-a format odată cu achiziția, în 2021, a firmei Save Data, lider pe piața românească a serviciilor de recuperare de date, și redenumirea recentă a acesteia în TAZ IT Infrastructure. Noua companie reunește activități de retail hardware și software, recuperare de date, parteneriatele cu Microsoft, Cisco, Palo Alto.

Grupul mai este format din TAZ IT Services – activitățile de cloud și data center, TAZ IT Consulting – servicii de support și mentenanță IT, și TAZ IT. TAZ.ro a ajuns, în acest an, la 93 clienți din domenii precum dezvoltare software și servicii IT, servicii medicale, imobiliare, proiectare, producție industrială, transport, alimente, retail.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Hammerer Aluminium Industries, parteneriat cu coreenii de la LS C&S

Articolul următor

Un student la Cluj vinde oul de struț emu cu 150 de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share