Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firma Habau va construi 134 km rețea de gaz în Aleșd, Aștileu, Țețchea și Tileagd

Luni, 29 aprilie 2024 a fost semnat ordinul de începere al lucrărilor și predarea amplasamentului în vederea începerii executării lucrărilor de introducere rețele de gaz și branșamente în orașul Aleșd și comunele Aștileu, Țețchea și Tileagd.

Contractul a fost sennat de către primarul Aleșdului, Ioan Todoca în calitate de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Urban-Rural” și reprezentantul Habau Srl, care va realiza lucrările.

La semnarea ordinului de începere au fost prezenți si proiectantul lucrărilor, dirigintele de șantier, primarii din Aștileu, Țețchea și Tileagd, reprezentanții instituțiilor de avizare și nu în ultimul rând concesionarul desemnat, care va opera rețeaua de gaze după finalizarea lucrărilor.

Acest lucru, înseamnă realizarea a 134 de kilometri de rețea de gaz în orașul Aleșd și comunele Aștileu, Țețchea și Tileagd, peste 4.900 de branșamente.

Data efectivă de începere a lucrărilor este luni, 13 mai 2024.
Valoarea investiției se ridică la suma de 22 de milioane de euro, iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Proiectul se va derula prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Urban-Rural”, formată din cele patru unități administrative.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele lui Umbrărescu a ajuns la peste 80% cu realizarea Centurii Timișoara Sud

Articolul următor
O singură ofertă la suma propusă de municipalitatea clujeană exista, în decembrie 2023, pentru tronsonul 2 al CMC, venită din partea asocierii CON-A Operations, Dimex 2000, Hydrostoy, Concelex, Automagistral-Pivden. Asocierea Viarom – Electrogrup se ocupă de tronsonul 1. Valoarea acestuia este de 92 de milioane de lei, fără TVA, iar perioada de contract, de 20 de luni (6 luni proiectarea, 14 luni execuția). Tronsonul 1 (2 km) include traseul Florești – Cluj-Napoca, iar tronsonul 2 (24 km și drumuri de legătură), Cluj-Napoca – Centura Vâlcele – Apahida.

Nou eșec al Clujului cu centura metropolitană. “Bihorul a avut 15 ofertanți”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share