Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Air Connect va opera zboruri Târgu Mureș-București, din 28 martie

Noua companie aeriană Air Connect va începe operarea curselor Târgu Mureș – București și retur începând cu 28 martie. Informația a fost confirmată de  Peti András, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Transilvania Târgu Mureș.

”Din 28 martie, și vă cer sprijinul în acest sens să ne ajutați să promovați această cursă, de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, de două ori pe zi, adică marți, pasagerii vor avea posibilitatea să facă în aceeași zi dus-întors atât din Târgu Mureș către București, cât și cei din București către Târgu Mureș. Este o oportunitate extraordinară, prețul biletelor începe de la 31 de euro, adică 150 de lei. Este competititv ca preț, cu orice alt mijloc de transport. Să nu mai vorbesc despre timpul alocat, care pe Valea Prahovei durează șase-șapte ore, cu toate riscurile care se implică, și zborul cu avionul durează 45 de minute”, a afirmat, într-o conferință de presă, Peti András.

Air Connect anunțase anul trecut că va începe operarea acestei curse începând cu 15 octombrie. La finalul lunii septembrie însă, reprezentanții companiei au anunțat amânarea operării acestor zboruri. Motivele invocate au fost întârzierea livrării celui de-al doilea avion, cât și pregătirea operațională pentru zbor.

Ligia VORO & Alex TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ambasadorul Iordaniei la București a vizitat Zona Liberă Curtici-Arad

Articolul următor

EnergyFEST, eveniment dedicat energiei verzi, la Politehnica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share