Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

EXL și Iuga & Asociații se alătură Academiei Innova

Compania EXL România și Cabinetul de Avocatură Iuga & Asociații s-au alăturat proiectului Academia Innova.
Proiectul inițiat de oamenii de afaceri francofoni conectează companiile cu tinerii din școli și facultăți | Foto: CFAC

Prin proiectul inițiat de Clubul Francofon de Afaceri din Cluj (CFAC) companiile locale sunt aduse mai aproape de mediul universitar.

Compania EXL România și Cabinetul de Avocatură Iuga & Asociații s-au alăturat proiectului Academia Innova. Din martie, CFAC și partenerii săi încep derularea de vizite de promovare a competiției în facultățile Universităților Babeș-Bolyai (UBB), Tehnică (UTCN), de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV).

EXL Service este o companie globală de analiză și soluții digitale care deservește industrii ca asigurări, sănătate, servicii bancare și financiare, media, retail. Grupul cofondat de Vikram Talwar și Rohit Kapoor are sediul central în New York și 37.000 de angajați în America, Asia, Europa, Australia și Africa.

Iuga & Asociații este o casă de avocatură clujeană specializată în principal pe servicii ca afaceri și finanțe sau tehnologie, dar și în consultanță pentru persoane fizice. Asociați sunt Călin Iuga, Oana-Maria Chirilă, Gabriela Iacob, iar colaboratori, Lavinia Moiș, Remus Robu, Radu Hodiș-Mayer.

Competiție dusă din licee în facultăți

CFAC și-a propus să ducă la un nivel superior, cel universitar, competiția Academia Innova, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor. Academia Innova este o competiție inter și intrauniversitară ce se adresează studenților de la nivel licență, master și doctorat din cadrul celor trei universități clujene.

Obiectivele sale sunt promovarea excelenței în mediul universitar, susținerea creativității, a inovației și a inteligenței colective prin stimularea cooperării între studenți, cadre universitare și companii (tehnologia aplicată / inteligența artificială), încurajarea studiului și practicării limbilor străine (proiecte bilingve).

Organizatorii competiției sunt CFAC, universitățile clujene și Agence Universitaire de la Francophonie – Europe Centrale et de l’Est. Aceștia derulează întâlniri cu studenții, în cadrul cărora companiile au oportunitatea să își promoveze produsele și proiectele specifice, dar și posibilitățile de angajare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sunt programate la racordarea, prin POIM, 46.000 de gospodării, agenți economici și instituții publice din 29 de unități administrativ teritoriale.

Care sunt emisiile de metan care ajung în atmosferă într-un an și cât din acestea pot să fie imputate industriei de gaze?

Articolul următor

S-a primenit Liceul Ossian. Cum arată internatul modernizat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share