Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Maschio Gaspardo a aniversat 20 de ani de la inaugurarea fabricii de la Chișineu-Criș

Producătorul numărul 1 de utilaje agricole din România; Maschio Gaspardo România, a sărbătorit 20 de ani de la deschiderea fabricii de la Chişineu-Criş. La aniversare au participat oficialităţile locale şi judeţene, colaboratori, parteneri şi dealeri, numeroşi fermieri şi, desigur, angajaţii Maschio Gaspardo România.

Toţi vorbitorii au rememorat drumul parcurs de companie în cei 20 de ani şi au evocat viziunea lui Egidio Maschio, cel care a pus bazele aceste investiţiei din judeţul Arad. Au fost evidenţiaţi primi fermieri clienţi, primii dealeri şi angajaţii care au aceeaşi “vechime” cu vârsta companiei.

Mirco Maschio, președintele Maschio Gaspardo SpA, cel care a condus operaţiunile companiei încă de la începutul activităţii în România, a mulţumit echipei, partenerilor, fermierilor şi tuturor celor care fac parte din marea familie a Maschio Gaspardo.

Maschio Gaspardo a avut în 2021 o cifră de afaceri de 272,27 milioane de lei, un profit net de 8,86 de milioane de lei și un număr mediu de angajați de 358.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bayer a școlit pomicultorii la Cluj

Articolul următor

Schimbări în conducerea Consiliului de Administrație al Holcim

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share