Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kadra a activat două platforme de vânzare consultativă

Raportul pe anul trecut al Kadra relevă o creștere a cifrei de afaceri la 10,2 milioane de euro, cu 27% mai mare decât în 2021.

Compania clujeană de soluții de automatizare a accesului își dezvoltă platformele de comerț online și va accesa fonduri europene pentru digitalizare și eficiență energetică.

Raportul pe anul trecut al Kadra relevă o creștere a cifrei de afaceri la 10,2 milioane de euro, cu 27% mai mare decât în 2021. “Rezultatele marchează o revenire la ritmul de creștere anterior pandemiei într-un context puternic marcat de creșterea prețurilor materialelor de bază din construcții (fenomen manifestat la nivel global) și de aprecierea costurilor operaționale”, conform raportului.

Prognoza de urcare a afacerilor pe 2023 este de 30%, în condițiile continuării investițiilor în digitalizare și proiecte ce susțin eficiența energetică. În 2022, Kadra a investit în extinderea și perfecționarea echipei, dar și în digitalizare, lansând platformele noi de vânzare Policarbonat.ro și Cameromania.com.

„Anul trecut am investit în crearea de noi locuri de muncă, adaptate nevoilor pieței și ritmului susținut de dezvoltare în care am reintrat, precum și în training-uri. Echipa noastră numără 92 de persoane, dintre care 23 femei, un număr important, ținând cont că vorbim despre un domeniu tehnic”, a declarat Octavian Fanea, CEO al Kadra.

Soluțiile cele mai solicitate din portofoliu au fost ușile de spitale, ușile rotative pentru centre comerciale, parcările cu sistem de management automat (Parkomatic), produsele pentru protecție la foc, desfumare și evacuare. Printre zonele de instalare a Parkomatic s-au numărat complexele schiabile Borșa, Rarău, hotelurile Radisson Blu Brașov, Ramada Cluj, orașele Sibiu, Timișoara sau Oradea.

Kadra este o companie de soluții și sistemele de acces pentru clădiri rezidențiale, industriale, unități medicale, spații urbane și locuințe individuale. Aceasta a fost creată de antreprenorii locali Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Massif, cel mai așteptat festival de la munte din România, își deschide porțile în patru zile.

Totul despre Massif: check-in, acces, sistem de plată, transport

Articolul următor

A doua strigare pentru dotarea Centrului de zi pentru copiii din comunități marginalizate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share