Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrița găzduiește o conferință de neuroștiințe clinice

Evenimentul are loc sub egida Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR) și Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR)

Municipiul Bistrița va găzdui, în perioada 31 martie – 1 aprilie, Conferința EFNR-WFNR din Estul Europei în parteneriat cu Conferința Bistrițeană pentru Neuroștiințe Clinice.

Evenimentul are loc sub egida Federației Mondiale a Societăților de Neuroreabilitare (WFNR) și Federației Europene a Societăților de Neuroreabilitare (EFNR), conform Pro Politica.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița este partener alături de Academia Română, Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și instituții care activează în domeniile neurologiei și neuroreabilitării. La evenimentul care se va desfășura la Hotelul Metropolis vor participa cele mai reprezentative personalități ale neurologiei mondiale, profesori, medici și cercetători.

Printre acestea se numără între care Dafin Mureșanu (foto) – președinte al EFNR; Volker Hoemberg – președinte al WFNR; Wolfgang Grisold – Președinte al Federației Mondiale de Neurologie; Dana Boering – secretar general al EFNR; Natan Bornstein – președinte al Societății Israeliene de Stroke, director al Departamentului de neurologie din cadrul Centrului Medical Shaare-Zedek din Ierusalim, Israel; Laszlo Csiba – reprezentant al Departmentul de neurologie al Universității din Debrecen, Ungaria.

Vor fi prezente delegații din România, Ungaria, Polonia, Serbia, Bulgaria, Slovenia și Republica Moldova. Profesorii vor prezenta, în cadrul evenimentului, cele mai recente perspective de cercetare și tratament pentru pacienții cu boli cerebrovasculare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania clujeană NTT DATA Romania a anunțat finalizarea proiectului IDEA, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) 2014-2020.

NTT DATA România a format 270 de angajați prin proiectul european IDEA

Articolul următor
Te poți bucura de preparate specifice țărilor care înconjoară Marea Mediterană la Festivalul Mediteraneean, ce revine în acest weekend în Iulius Parc, în zona deck.

Festival Mediteraneean în Iulius Parc

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share