Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gara din Beclean, modernizată cu 8,5 milioane de euro

“După rezolvarea celui mai greu “nod” peste Someș - varianta ocolitoare a orașului Beclean și reabilitarea podului CFR Coldău, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, condus de viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, mai aduce un mărțișor pentru orașul nostru: anume modernizarea Gării Beclean pe Someș, prin ordinul nr. 472 din 28 februarie 2023, în valoare de 8,5 milioane de euro”.

Obiectivul feroviar din orașul bistrițean va fi supus unui proces de modernizare, a anunțat edilul Nicolae Moldovan.

“După rezolvarea celui mai greu “nod” peste Someș – varianta ocolitoare a orașului Beclean și reabilitarea podului CFR Coldău, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, condus de viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, mai aduce un mărțișor pentru orașul nostru: anume modernizarea Gării Beclean pe Someș, prin ordinul nr. 472 din 28 februarie 2023, în valoare de 8,5 milioane de euro”.

Centrul Legacy, de la Băile Figa, investiție de 5 milioane euro, cu trei bazine de înot, cinci săli de sport, spațiu expozițional, ateliere de creație – concretizată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, a fost dat în folosință în 2022.

Acesta va fi urmat de un alt obiectiv din stațiune, Centrul Social de Zi (4,2 milioane de euro), ce va fi dat în funcțiune în 2023. Becleanul a materializat până acum proiecte europene de 60 milioane euro. Printre marile proiecte programate se numără Grădina Urbană Transilvania (30 milioane euro), centura ocolitoare (17 milioane).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Serviciul Public de Ocupare al Județului Cluj a răspuns solicitării Organizației Patronale HoReCa Cluj-Napoca și, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, a organizat Bursa Locurilor de Muncă pentru Industria Ospitalității, ca măsură de susținere a mediului antreprenorial.

Bătaie pe posturile din hotelurile și restaurantele Clujului. 2 pe 1 loc

Articolul următor
Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania (BT) Cluj a aprobat răscumpărarea a maximum 900.000 acțiuni (din totalul celor 4 milioane de aprobate a fi răscumpărate de către adunarea generală extraordinară a acționarilor) cu valoarea nominală de 10 lei/acțiune.

Banca Transilvania răscumpără aproape 1 milion de acțiuni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share