Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul, Timișoara și Brașovul, în topul MyCar Assistant

MyCar Assistant (MCA) a fost creată pentru a veni în sprijinul șoferilor ca o aplicație mobilă de gestiune a datelor scadente pentru mașini personale și flote.

Aplicația de asistență digitală auto a ajuns la 50.000 de vehicule înscrise în platformă, cu o țintă de 200.000 în acest an.

MyCar Assistant (MCA) a atras noi investiții și a lansat o nouă versiune a aplicației cu funcționalități ce permit o experiență îmbunătățită. Platforma a fost creată pentru a veni în sprijinul șoferilor ca o aplicație mobilă de gestiune a datelor scadente pentru mașini personale și flote.

Aceasta centralizează cele mai importante documente și obiecte, cum ar fi RCA, ITP, rovinieta sau extinctorul, trusa medicală și până la 100 de tipuri de notificări. Șoferii sunt informați din timp de statusul acestora, evitând potențiale amenzi.

„Am reușit să avem în 2022 o creștere organică, de 10% lunar a numărului de vehicule înregistrate în aplicație. Prin parteneriatul cu Autonom Assistance, există posibilitatea de a solicita o platformă de tractare oriunde în țară, iar prin cel cu Ritter Broker, șoferii pot obține asigurarea RCA.

Urmează să implementăm o funcție care permite eliberarea acesteia în mai puțin de un minut pentru a ușura și eficientiza cât mai mult posibil administrarea unui autoturism”, a spus Cristian Astalos, fondator al MCA.

În topul orașelor cu cei mai mulți utilizatori sunt București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Brașov. Din cele 50.000 de vehicule înscrise în platformă, 38.000 sunt deținute de persoane fizice și 12.000 fac parte din flote administrate pentru segmentul corporate. Pentru 2023, MCA se așteaptă la o creștere de până la 150.000 de autovehicule înscrise de utilizatori persoane fizice și 50.000 deținute de companii.

MCA își propune să își extindă activitatea pe plan internațional, în Republica Moldova, urmând ca, până la finalul anului aplicația să fie disponibilă și în alte cinci țări. Media de înscriere din zona corporate are o medie de 50-60 de automobile per flotă. MCA este o aplicație românească gratuită pentru persoanele fizice, dar și pentru companii până la un cinci autovehicule înregistrate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
100 de artiști români și internaționali au animat atmosfera la cele 3 scene de la baza pârtiei și la cele 3 apres-ski-uri partenere: Nuba BeMassif Chalet, Yager BeMassif Chalet și Kupa BeMassif.

Untold Universe a adunat 38.000 de turiști în Brașov

Articolul următor

Provocările unui antreprenor independent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share