Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Creștere puternică a afacerilor Corteva în România, în 2022

Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie.

Compania Corteva Agriscience a raportat o creștere substanțială de 13% a afacerilor sale în România și Republica Moldova în anul 2022, comparativ cu anul precedent.

Creșterea continuă se datorează angajamentului Corteva de a ajuta fermierii să-și mărească productivitatea și calitatea culturilor printr-un portofoliu extins de produse și servicii care combină genetica, soluțiile de protecție a plantelor și agricultura de precizie. În 2022, afacerea cu semințe din România a demonstrat o creștere susținută cu 7% față de anul anterior.

Astfel, o creștere semnificativă a fost realizată în cultura de rapiță, iar hibrizii Pioneer au ajuns, și de această dată, cea mai importantă alegere a fermierilor. Cu ajutorul noilor lansări, PT303 Sclerotinia Protector și PT298 Agile, Corteva Agrisicence Romania a devenit și pentru cultura de rapiță compania lider, atât în România cât și în Republica Moldova.

Portofoliul de semințe de porumb, floarea-soarelui, rapiță și soia marca Pioneer al Corteva Agriscience România cuprinde produse cu genetică de cea mai înaltă performanță, preferate de fermierii din toată țara, deoarece îi ajută pe aceștia să-și maximizeze valoarea investițiilor, prin soluții eficiente, bazate pe știință, care să contribuie la optimizarea producției și calității culturilor.

O valoare semnificativă în performanța Corteva Agriscience România este marcată de produsele de protecție a plantelor. Pe tot parcursul anului 2022, compania a raportat o creștere de 15% în țară pe segmentul de produse de protecție a plantelor, față de anul precedent.

Principalii factori pentru această creștere semnificativă îi reprezintă lansarea cu succes a unor produse inovatoare în 2022 precum Bizon un erbicid cu efect de lungă durată, cu aplicare toamna în postmergență, împotriva buruienilor problemă din culturile de cereale păioase.

Un alt produs de succes în portofoliul companiei, în 2022, a fost marcat de lansarea Korvetto. Acesta este un erbicid destinat utilizării primăvara în cultura de rapiță de toamnă pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate. O altă componentă importantă în creșterea puternică a afacerilor din România pentru Corteva a fost introducerea pe piață a aplicației GranularLink.

Această inovație tehnologică reușește, prin hărți cu rată variabilă de semănat, imagini satelitare zilnice de înaltă rezoluție, aplicații de fertilizare și aplicare a fungicidelor și estimarea datei de recoltare a porumbului de siloz să demonstreze angajamentul Corteva față de transformarea digitală și să ofere fermierilor posibilitatea să ia deciziile cele mai bune pentru a deveni mai profitabili și sustenabili.

“Datorită eforturilor constante ale companiei și a profesionalismului echipelor tehnice și comerciale, ce oferă întotdeauna expertiză agronomică la cel mai înalt nivel, dar și prin implicarea partenerilor noștri, Corteva Agriscience Romania rămâne, an de an, o companie de top. Răspunsul nostru la provocările unei piețe din ce în ce mai competitive este inovația.

Astfel, reușim să oferim soluții integrate pentru a răspunde nevoilor fermierilor de astăzi și pentru a anticipa provocările de mâine. Vom lua în considerare întotdeauna nevoile clienților noștri, cărora le suntem recunoscători că aleg produsele Corteva Agriscience”, a declarat Jean Ionescu, Country Leader România și Moldova Corteva Agriscience.

Corteva Agricience este o companie globală, eminamente agricolă, tranzacționată la bursă, ce combină inovația de vârf din industrie, implicarea clienților și execuția operațională pentru a oferi soluții la cele mai mari provocări agricole din lume. Corteva generează opțiuni avantajoase pe piață prin strategia sa unică de distribuție, împreună cu mix-ul său echilibrat și divers de semințe, produse de protecția a plantelor și servicii digitale la nivel mondial.

Având în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură și o linie de produse și tehnologii de top în industrie, ce pot genera creșteri viitoare, compania se angajează să maximizeze productivitatea fermierilor, colaborând în același timp cu părțile interesate din întreg sistemul alimentar, contribuind la promisiunea de a îmbogăți viața celor care produc și a celor care consumă și asigurând progresul generațiilor viitoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cea mai mare alocare din Programul Sănătate 2021-2027 este destinată infrastructurii spitalicești (2,8 miliarde euro), printre investițiile majore numărându-se trei spitale regionale de urgență (SRU).

Ministrul investițiilor europene: “Lansăm apelul pentru Spitalul Regional Cluj”

Articolul următor

RUSTLER România lansează divizia “RUSTLER Properties”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share