Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt cei mai mari angajatori din Arad

Primele 10 companii din Arad, în funcție de numărul de angajați, adună la un loc peste 11.600 de salariați.

Raportul interactiv publicat în aplicația B2I.app analizează firmele care au o cifră de afaceri mai mare de 100.000 de lei și poate fi consultat online pe linkul https://b2i.app/demo/159.

Top 10 angajatori

Cel mai mare angajator din județul Arad este Leoni Wiring Systems, cu un număr de 3.506 angajați la sfârșitul anul 2021. Locul II este ocupat de EKR Elektrokontakt România din Sântana, care are 1.304 angajați, iar pe locul III se clasează Yazaki Component Technology, cu 1.109 angajați.

Locul IV este ocupat de Webasto Romania, cu 1.067 angajați, iar pe locul V se clasează International Alexander, care avea în 2021 un număr de 1.008 salariați.

Kromberg & Schubert Nadab se poziționează pe locul VI cu 831 de salariați, iar pe locul VII – Compania de Apă Arad, cu 737 de angajați.

Locul VIII revine companiei Textile Medicale – 703 angajați, locul IX – BOS Automotive Arad – 677 de angajați și locul X – Coindu Romania Curtici – 674 de angajați.

Potrivit raportului B2I.app, în județul Arad sunt 8.687 de companii cu o cifră de afaceri mai mare de 100.000 de lei. Acestea au la un loc 76,8 mii de angajați, ceea ce plasează Aradul pe locul 15 la nivel național.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Desant al staff-ului BCR la Oradea

Articolul următor

Compania de Drumuri rezolvă finanțarea, Consiliul Județean Timiș construiește un nou drum de legătură între Aeroportul Timișoara și autpsradă

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share