Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

1.000 de locuri de muncă oferite la primul târg de joburi din 2023 de la Oradea

Târgul locurilor de muncă Oradea Job Expo a adunat la un loc, vineri, 10 martie 2026, 26 de participanți care au oferit circa 1.000 de locuri de muncă.

Evenimentul organizat sub cupola Era Shopping Park a adunat 25 de companii și o școală care oferea cursuri de calificare și de specializare.

 

Oferte diverse

Ofertele celor 25 de firme au fost diverse și pentru grade diferite de experiență și calificare. Din cele declarate de Andrada Buhaș, directorul de vânzări la Inform Media, la cea de-a VI-a ediție a târgului au fost oferite multe locuri de muncă pentru persoane cu studii superioare.

La târgul de joburi au participat: Faist Mekatronic, Limtex, FinProm, Golde Oradea, Premagro, Turism Felix, Vernicolor, Prohumans, Connectronics Romania, Hanning Motors, Marvicon, Plexus, DeLonghi, PGS Sofa & Co, H.Essers, Sogefi Suspension Eastern Europe, Green Corp, MogaTech Energy, ClassFurn, Celestica, Congips, Axe Group Romania, Comau, Hella Romania – Hella Technical Center Oradea, Color Type și Școala Postliceală „Henri Coandă” Oradea.

În cadrul evenimentului a fost lansat site-ul de joburi: JobsOn, produs Inform Media. Persoanele interesate puteau în cadrul târgului să-și încarce CV-ul pe site. De asemenea, și firmele au posibilitate de a-și încărca pe www.jobsOn.ro, gratuit, ofertele de angajare.

Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor

Târgul a fost vizitat și de Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, partener instituțional al târgului, care a lăudat organizarea.

„Acest târg, ajuns la ediția a VI-a, organizat în parteneriat cu AJOFM Bihor, este încă o dovadă că există parteneriate viabile între instituțiile publice și actorii privați. Locația și organizarea este foarte bună. Am văzut multă lume care a venit să-și caute un loc de muncă, dar și persoane care doresc să-și schimbe locul de muncă. Asta înseamnă că există o dinamică pe piața locală a forței de muncă. Ne bucurăm că auzim tot mai mult cuvântul inginer și valoare adăugată, care, sperăm noi să fie urmate de salarii adecvate. Angajatorii trebuie să urmeze tendințele de pe piața internă și externă în ceea ce privește salarizarea”, a declarat Békési Csaba.

Angajatori mulțumiți

Angajatorii care au participat la Oradea Job Expo au fost mulțumiți atât de organizare, cât și de calitatea participanților la târg.

„Este primul târg din acest an și am participat și la edițiile trecute. Este foarte bine organizat și promovat. Întotdeauna am reușit să selectăm CV-uri care s-au materializat prin angajare”, a precizat Estera Buz, de la Compartimentul HR al Faist Mekatronic.

Hella Technical Center Oradea avea oferte pentru persoane cu studii în domeniul IT.

 „Căutăm ingineri pe partea de hard, pe partea de soft, system engineers. La Oradea suntem în prezent 19 persoane și vrem să ajungem la 40 de persoane până la sfârșitul anului”, ne-a spus Loredana Derșidan de la Technical Center Hella Oradea

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Trei asocieri de firme pentru amenajarea Grădinii Urbane Nufărul Oradea

Articolul următor

„Women in Economy - Day by day Heroes”- 10 femei de nota 10, premiate în cadrul galei CONAF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share