Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Femeile de business din Cluj și-au reconfirmat echipa de conducere

Din echipa de conducere a AFA fac parte Mihaela Rus – președinte, Anca Cozma – director executiv, Pierina Vintilă, Renata Brumaru, Edit Todoran, Cornelia Nagy – vicepreședinți. 

Membrele Asociației Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj au decis să dea credit actualei conduceri pentru un nou mandat.

Din echipa de conducere a AFA fac parte Mihaela Rus – președinte, Anca Cozma – director executiv, Pierina Vintilă, Renata Brumaru, Edit Todoran, Cornelia Nagy – vicepreședinți. “Echipa de conducere AFA Cluj a fost validată cu multă încredere și votată, la adunarea generală, pentru un nou mandat.

Felicitări și mult succes întregii echipe în 2023. Este un an important, în care avem o misiune grea, dar și foarte frumoasă: organizarea la Cluj, în perioada 25-27 mai, a Conferinței Naționale Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România”, a spus președintele organizației.

AFA Cluj și Asociația Patronală pentru Formare Profesională au demarat, în acest an, un proiect de adaptare a lucrătorilor și întreprinderilor mici și mijlocii la schimbare prin redobândirea competențelor digitale către lucrători. Proiectul realizat prin Programul Operațional Capital Uman presupune cursuri de digitalizare în vederea implementarea învățării la locul de muncă.

AFA este o organizație care încurajează și susține performanța în antreprenoriat prin programe de mentorat și business networking. Aceasta creează proiecte care oferă un mediu favorabil femeilor cu inițiativă, recunoaște excelența și succesele feminine în afaceri și în comunitate. AFA este preocupată de dezvoltarea personală a tinerilor și dorește să le ofere sprijin în găsirea resurselor și modelelor demne de urmat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Scala Development iese din "granițele" Clujului. Ansamblu rezidențial lângă Cetatea Oradea

Articolul următor
Uneflora Plants & Deco este specializată pe plante ornamentale, fiind inițiată de întreprinzătorii locali Diana și Vasile Barna.

Casă nouă pentru Uneflora, în ajun de Ziua Femeii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share