Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

AirConnect va opera zboruri regulate între Baia Mare și București

Aeroportul Internațional Maramureș și compania aeriană AirConnect, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, au organizat luni, 13 martie 2023, un eveniment de prezentare a noilor zboruri directe de la Baia Mare spre București.

AirConnect va opera zboruri regulate între Baia Mare și București din 27 martie, oferind 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri. Sunt disponibile 8432 locuri pe perioada orarului de vară (27 martie – 28 octombrie 2023).

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 185,92 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

În timpul evenimentului au avut loc discuții cu mediul de afaceri și agențiile de turism din județ și au atins subiecte legate de ofertele de colaborare, dar și despre dezvoltarea conexiunii pe viitor și despre nevoile specifice ale regiunii.

Ionuț Caraba, Director dezvoltare Aeroportul Internațional Maramureș, a mulțumit reprezentanților companiei AirConnect pentru completarea ofertei de zboruri directe de pe Aeroportul Internațional Maramureș prin operarea zborurilor directe Baia Mare – București. „Având în vedere că zborul direct Baia Mare – București este unul foarte solicitat, prin deschiderea unei noi rute directe venim în sprijinul cetățenilor care vor să ajungă într-un timp cât mai scurt în capitală și, totodată, creștem numărul de pasageri”, a declarat Ionuț Caraba.

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat: „Maramureș este o zonă turistică importantă care merită vizitată atât de români, cât și de turiștii veniți din afara țării. Prin introducerea zborurilor AirConnect între București și Baia Mare ne-am dorit să oferim noi posibilități de a ajunge în această zonă frumoasă, dar și să venim în întâmpinarea nevoilor locuitorilor din județ care vor să ajungă în capitală rapid, confortabil și în siguranță. Ofertele noastre de zbor sunt diversificate, adaptate fiecărui călător, inclusiv mediului de business pentru care avem contracte corporate dedicate.”

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Analiză REI: Peste 3.000 MW proiecte de energie solară se vor instala în România în următorii 2 an

Articolul următor

Alianță Cluj - SUA pentru instruirea managerilor NTT, MOL, Kaufland și BCR

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share