Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ateliere dedicate sărbătorilor pascale la Muzeul Țării Crișurilor din Oradea

 

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea, Inspectoratul Școlar Județean Bihor și Asociația „Prietenii Muzeului Țării Crișurilor”, organizează, în perioada 28 martie – 6 aprilie 2023, ateliere de educație muzeală, dedicate sărbătorilor pascale.

  • La Muzeul Țării Crișurilor (Str. Armatei Române nr.1/A) vor avea loc ateliere de încondeiat ouă, adresate elevilor din învățământul primar, gimnazial și liceal, în cadrul cărora aceștia vor învăța modele și tehnici tradiționale de încondeiat ouă, sub îndrumarea specialiștilor de la Secția de Etnografie a Muzeului Țării Crișurilor și a meșterului popular din Bihor, Dorina Hanza. Perioada de desfășurare a atelierelor este 28-31 martie, respectiv 4-6 aprilie, de la orele 9.00, 11.00 și 13.00.
  • La Muzeul Memorial „Aurel Lazăr” (Str. Aurel Lazăr nr.13) vor avea loc ateliere dedicate copiilor din învățământul preșcolar și primar. Atelierul include vizita ghidată în muzeu, relatarea unor povești despre sărbătoarea de Paști, vizionarea unui film animat cu temă pascală, iar la final copiii vor învăța să confecționeze coșulețe pentru ouăle de Paști. Perioada de desfășurare a atelierelor este 4-6 aprilie 2023, de la orele 30 și 11.00.

Taxa de participare la oricare dintre ateliere este 20 lei/copil, fiind incluse materialele cu care se lucrează, precum și o vizită în muzeu, iar înscrierile se pot face în perioada: 14 – 24 martie 2023, în intervalul orar 10.00-14.00, la nr. de telefon 0259/706.101.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

VIBALLA®– Nou mod de acțiune destinat combaterii buruienilor cu frunză lată din cultura de floarea soarelui

Articolul următor

Orădenii, chemați să-și dea cu părerea despre nivelul taxelor și impozitelor pe 2024

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share