Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei baze sportive din Arad trec de la Ministerul Sporturilor la CJ Arad

Consiliul Județean Arad vrea să reabiliteze cele trei baze sportive prin fonduri europene.

Conducerea Consiliului Județean Arad a solicitat ca Ministerului Sportului să îi transfere trei baze sportive din municipiul Arad.

Este vorba despre Bazinul acoperit „Delfinul”, Sala Sporturilor și terenurile de tenis de pe malul Mureșului, cunoscute ca baza „Abel“.

În următoarea ședință a Consiliului Județean, consilierii vor fi solicitați de să aprobe acest transfer.

„Este un proiect la care noi lucrăm de anul trecut și în care am fost sprijiniți și de deputatul Sergiu Bîlcea, căruia îi mulțumesc cu această ocazie. De ani de zile Ministerul nu a mai făcut investiții în aceste baze sportive, pentru că are posibilități financiare limitate și nevoile din toată țara sunt foarte multe. După ce le preia, Consiliul Județean va căuta să dezvolte aceste baze sportive prin proiecte europene. Sigur, înainte de toate vom inventaria situația de acolo, vom face un necesar, evaluăm posibilitățile de dezvoltare și nu excludem nici un parteneriat public-privat, dacă legea ne va permite”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Potrivit reprezentanților CJ Arad, de ani de zile Ministerul Sporturilor nu a mai făcut investiții în aceste baze sportive, pentru că are posibilități financiare limitate și nevoile din toată țara sunt foarte multe. Așa a ajuns bazinul de înot să stea închis, deși există cerere din partea publicului pentru redeschidere, iar baza sportive „Abel” s-a degradat, chiar dacă tenisul câștigă tot mai mult teren la Arad.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Barcelona, Budapesta, Milano, printre primele destinații de pe Aeroportul din Brașov

Articolul următor

MIPIM Awards 2023. The shortlist is out! – Best New Development

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share