Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiție de peste 232.000 de euro pentru modernizarea Pieței din Ardud

Orașul Ardud va avea o piață agro-alimentară modernă, iar producătorii locali își vor putea valorifica mai ușor produsele obținute în gospodăriile proprii.

La începutul acestei luni, primarul Ardudului, Ovidiu Marius Duma a semnat contractul pentru proiectul „Cooperare pentru dezvoltarea lanțurilor scurte agro – alimentare și a pieței locale din orașul Ardud, județul Satu Mare”. Proiectul este finanțat prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Agenția pentru Finanțare Investițiilor Rurale prin care orașul Ardud va beneficia de modernizarea și dotarea pieței agro-alimentare, dar și de derularea de acțiuni de promovare a conceptului de „Produs în Ardud”.

Valorificare superioară a produselor

Proiectul în valoare de 232.726 € vine in sprijinul creării unui sistem de valorificare superioară a produselor agro-alimentare obţinute de către procesatorii/fermierii locali și are ca scop dezvoltarea economică si socială a zonei, permițând producătorilor locali să iși poată expune la vânzare produsele obținute în exploatațiile proprii.

„Piața locală din Ardud va reprezenta un punct de comercializare unde producătorii de pe raza UAT Ardud și nu numai, își vor putea vinde în condiții optime produsele obținute în propriile gospodării agricole, ceea ce va permite dezvoltarea lanțului scurt de aprovizionare”, a precizat Ovidiu Marius Duma.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Oradea și Brașovul au cele mai ieftine abonamente lunare de transport în comun

Articolul următor

Autorulote pentru producătorii bihoreni

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share