Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 450 de joburi oferite la Marghita în cadrul unui târg de locuri de muncă

Șanse de angajare pentru locuitorii Marghitei și ai localităților de pe Valea Barcăului.

Primăria Municipiului Marghita în calitate de lider de proiect, împreună cu Municipiul Berettyóújfalu în calitate de partener în cadrul proiectului  „Promovarea unei abordări integrate privind îmbunătățirea ratei de ocupare a forței de muncă și a dezvoltării afacerilor la nivelul microregiunilor Marghita și Berettyóújfalu”, cod ROHU-359,  finanţat prin Programul Interreg V-A România-Ungaria 2014-2020  organizează târgul locurilor de muncă. Este al doilea din cele trei ale proiectului ce are ca obiectiv principal îmbunătățirea ratei de ocupare a forței de muncă și a mediului de afaceri la nivelul micro-regiunilor Marghita și Berettyoujfalu.

Evenimentul, care are ca partener instituțional AJOFM Bihor, se va desfășura joi, 23 martie 2023, în intervalul orar 10:00 – 16:00 la Restaurant Park (Muninicipiul Marghita, Calea Republicii nr. 3).

Oferte

Până la această dată, s-au înscris 11 firme din diverse domenii (printre care industria auto, confecții, producție canapele sau construcții), oferind aproximativ 450 locuri de muncă vacante. Printre profiluri se regăsesc meserii precum: economist, controlor calitate, muncitor în construcții, tehnician electronist, dar și specialist SSM ori specialist achiziții.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Ea a prezentat, la deschiderea Forumului European al Orașelor (FEO) - Cities Forum 2023, noile coordonate ale Inițiativei Urbane Europene (IUE).

CITIES FORUM 2023. Europa se pregătește de asaltul orașelor mici

Articolul următor

Star Stone a închis anul 2022 cu vânzări de peste 7,1 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share