Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Desant de business din Landul Brandenburg în Ardeal

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Enterprise Europe Network și Agenția Economică de Dezvoltare a Landului Brandenburg vor organiza misiunea economică în perioada 21-22 martie.

Un grup de companii germane interesate de afaceri în această zonă a țării noastre vizitează mai multe județe din Transilvania.

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Enterprise Europe Network și Agenția Economică de Dezvoltare a Landului Brandenburg vor organiza misiunea economică în perioada 21-22 martie. Aceasta se va derula în Regiunile Centru și Nord-Vest, cu participarea a 11 companii din Landul Brandenburg.

Misiunea economică va facilita organizarea de întâlniri de afaceri de tip business to business, discuții, vizite la companii. Scopul este de a sprijini încheierea de colaborări și parteneriate comerciale între companiile germane și firmele sau organizațiile românești din cele două regiuni.

În 22 martie, la sediul Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Blaj va fi prezentată, în vederea posibilităților de colaborare în România, activitatea BioMyc Environment, producător de îngrășăminte bio destinate îmbunătățirii calității solului.

Companiile din Germania mai activează în domeniile feroviar, construcții de instalații, managementul deșeurilor, inginerie mecanică, IT, tehnologii de măsurare cu senzori, producție de filtre ecologice, benzi adezive, sisteme magnetice sau energie din surse regenerabile.

Printre companiile invitate se numără BioMyc, Bip Technology, ERK Eckrohrkessel, ERV, Gemtec, iSQI, LMI Technologies, M&R Filtermedien, Bindfadenhaus Gustav Scharnau, Sensys, Sroka Stahl). La Cluj-Napoca, întâlnirile cu misiunea germană vor avea loc la Hotelul Golden Tulip, în perioada 21-22 martie.

ADRNV, în calitate de autoritate de management, și-a propus să lanseze, anul acesta, 45 de apeluri de proiecte, de 1,4 miliarde euro. Agenția coordonează fondurile europene pentru județele Cluj, Bihor, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, în cadrul Programului Regional Nord-Vest.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Glasspandoor Arad a participat la Târgul internațional din Belgrad

Articolul următor
În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, Primăria Cluj-Napoca (PCN) a atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru bazinul de înot și echiparea tehnico-edilitară în cartierul Borhanci.

MBS Group va executa lucrări de 23 milioane € la hub-ul din Borhanci

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share