Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MBS Group va executa lucrări de 23 milioane € la hub-ul din Borhanci

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, Primăria Cluj-Napoca (PCN) a atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru bazinul de înot și echiparea tehnico-edilitară în cartierul Borhanci.

Două companii de construcții din Turda au câștigat proiectarea și execuția viitorului complex din cartierul clujean.

În urma finalizării procedurii de licitație și evaluare, Primăria Cluj-Napoca (PCN) a atribuit contractul privind serviciile de proiectare și execuție lucrări pentru bazinul de înot și echiparea tehnico-edilitară în cartierul Borhanci. Obiectivul face parte dintr-un proiect mai amplu al PCN, Hub-ul Educațional Borhanci.

Câștigătorul licitației este asocierea MBS Group Turda (lider), ASA Cons România Turda (asociat), Poliart (asociat). PCN urmărește dezvoltarea infrastructurii educaționale și de sănătate (complexul are prevăzut un centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltarea infrastructurii sportive (bazin de înot, bază sportivă), pădure-parc.

 “Dorim să dezvoltăm o infrastructură de natație modernă. Proiectul prevede construirea unei clădiri pe trei niveluri cu un bazin de înot acoperit, capacitate de 1.000 de spectatori și zone dedicate competițiilor sportive de natație.

Sunt cuprinse bazin olimpic de înot, bazin olimpic de sărituri, zonă de gradene pentru spectatori, zone de agrement, bazin de inițiere, saune, jacuzzi, vestiare și zonă administrativă”, a explicat edilul Emil Boc.

Cu această ocazie vor fi realizate lucrările tehnico-edilitare pentru întregul hub educațional din Borhanci, de 6,7 milioane euro. Achiziția totală e estimată la 127 de milioane de lei, fără taxa pe valoarea adăugată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, Enterprise Europe Network și Agenția Economică de Dezvoltare a Landului Brandenburg vor organiza misiunea economică în perioada 21-22 martie.

Desant de business din Landul Brandenburg în Ardeal

Articolul următor

DLA Piper & Savills, the report on the Private Rented Sector (PRS) in CEE

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share