Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

VGP Romania închiriază peste 8.000 m2 de spațiu logistic către Alaska Energies, în VGP Park București Nord

VGP, furnizor european de spații logistice și proprietăți imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a închiriat peste 8.000 m2 de spațiu logistic, în VGP Park București Nord, către Alaska Energies, una dintre cele mai importante companii de energie regenerabilă din Europa.

Spațiul va fi folosit de Alaska Energies pentru extinderea operațiunilor sale de logistică, depozitarea și distribuția produselor de energie regenerabilă, în care sunt lideri de piață: panouri și sisteme solare fotovoltaice, structură susținere, accesorii.

VGP Park București Nord este situat în partea de nord a Bucureștiului. Poziționat exact la intersecția autostrăzii A3 cu șoseaua de centură a capitalei, cu acces direct la ambele, este amplasat ideal pentru a asigura accesul facil către centrul orașului, precum și conexiunea perfectă pentru distribuție în jurul Bucureștiului și spre nord, via autostrada A3, către Ploiești și Brașov.

Suntem foarte mândri să primim Alaska Energies în VGP Park București Nord și să le oferim un spațiu care îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate. Alaska operează într-unul dintre segmentele de afaceri cu cea mai rapidă creștere din România și suntem încântați că le putem asigura toate condițiile pentru desfășurarea activității, într-o locație de top”, a declarat Claudia Petre, Leasing Officer, VGP Romania.

“Transferul operațiunilor într-un sediu mai mare și mai complex este o mutare firească în dezvoltarea companiei noastre. Ultimii ani ne-au adus creșteri constante ale cifrei de afaceri, o dovadă clară a faptului că piața românească apreciază atât produsele, cât și serviciile conexe oferite de specialiștii Alaska Energies. Europa se află, evident, într-o tranziție către energia verde și ne bucurăm că putem sprijini această inițiativă și în România”, ne spune Matei Neagu, Director Comercial, Alaska Energies Romania.

 „Aș dori să felicit Alaska Energies și VGP pentru acest nou parteneriat. Suntem mândri să facem parte dintr-o tranzacție în care atât proprietarul, cât și chiriașul au o viziune similară asupra sustenabilității,” a adăugat Emilian Podaru, Crosspoint Real Estate.

Crosspoint Real Estate a fost consilier pe parcursul procesului de închiriere.

Alaska Energies SAS (Franța) activează în sectorul energiei regenerabile din 2003, fiind una dintre cele mai importante companii europene care distribuie echipamente fotovoltaice. Alaska Energies operează și în Elveția, Belgia, România, Italia și Spania. Prezentă pe piața din România din 2013, Alaska Energies – Alaska Fotovoltaice oferă clienților săi echipamente și sisteme fotovoltaice de înaltă calitate, furnizate de mărci de renume mondial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DataCenter Forum 2023

Articolul următor

Cities of Tomorrow susține competitivitatea și investițiile

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share