Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Patronatele au prezentat oportunitățile de bani europeni pentru Sălaj

Oportunitățile de finanțare cu fonduri europene nerambursabile au făcut obiectul întâlnirii cu UNPR de la sediul instituției.

Energia verde, izolarea clădirilor publice, digitalizarea spitalelor, transportul elevilor cu microbuze electrice sunt subiectele în discuție.

Oportunitățile de finanțare cu fonduri europene nerambursabile au făcut obiectul întâlnirii cu UNPR pe care vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Sălaj, Cristian Bîrsan, secretarul general Cosmin Vlaicu și directorul executiv al Direcției investiții și programe publice, Lavinia Ghilea, au avut-o la sediul instituției.

Oficialii CJ Sălaj s-au întâlnit cu o delegație a UNPR condusă de vicepreședintele Roxana Mircea. Printre temele abordate s-au numărat energia verde, anveloparea clădirilor publice, digitalizarea spitalelor, dar și transportul elevilor cu microbuze școlare electrice.

“Discuțiile s-au referit la oportunitățile de finanțare pentru consilii județene”, au specificat reprezentanții CJ Sălaj. UNPR este prima confederație patronală națională înființată după Revoluție, o mișcare de coagulare care cuprinde aproape 200 de organizații patronale și corpuri profesionale din 30 de județe.

Organizația a încheiat parteneriate cu mai multe instituții de învățământ superior din țară (Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Universitatea București, Universitatea Craiova, Universitatea G. Asachi  și Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași).

De asemenea, UNPR a avut inițiative naționale de înființare a comisiilor economice consultative și a birourilor unice de avizare de pe lângă consiliile municipale și județene.

UNPR a mai încheiat parteneriate cu VOSZ – Ungaria, Employers of Poland, Polonia, EAS – Slovacia, BVMW – Germania, Camera de Comerț și Industrie a României – Japonia, Camera Bilaterală Polonia-România, TAITRA – Taiwan, Asociația Investitorilor Români – Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Am primit delegația European Institute of Innovation and Technology (EIT). Scopul vizitei a fost de a cunoaște mai bine ecosistemul local de inovare, antreprenoriat și tehnologia informației.

Experții europeni în inovare au ajuns la Cluj

Articolul următor
La nivel județean, câștigul salarial mediu brut, în ianuarie 2023, a fost 8.244 de lei, mai mare cu 1.069 de lei față de ianuarie 2022, și în scădere cu 142 de lei față de luna precedentă.

Salariul mediu brut a crescut cu 200 de euro într-un an la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share