Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă pădure cu 1.500 de puieți de arbori în județul Bihor – Pădurea VPK

 

Miercuri, 22 martie 2023, de Ziua Internațională a Pădurilor, VPK Packaging Salonta, membru în Federația Patronilor Bihor, a plantat O pădure de la zero”, în satul Leș, județul Bihor.

Prin aceasta acțiune, VPK Packaging Salonta, în calitate de sponsor principal al proiectului Plantăm Speranță, a plantat 1.500 puieți, din dragoste și grijă pentru mediu.

Ne-am bucurat să fim parte activă a acestui proiect, petrecând o zi specială ca echipă, alături de familiile noastre, voluntari ai liceelor din Salonta: Colegiul Național Teodor Neș, Liceul Tehnologic Nr.1, Arany Janos Elemeleti Liceum și ai celor de la Asociația Down Oradea/Centrul de Zi Iedera, cărora le mulțumim și pe această cale pentru implicare. Această acțiune ne-a făcut să înțelegem o dată în plus cât de important este să avem grijă de păduri! Arborii plantați vor genera o cantitate de 191.250 kg oxigen/an, respectiv necesarul pentru 51.000 de oameni”, a declarat Bart Dobbelaere, General Manager VPK.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anunț începerea proiectului "Dezvoltare Add Concept prin achiziție de utilaje"

Articolul următor

Interviu Zsolt Sipos, cofondator Dyntell: „Noul nostru sistem Dyntell.BI aduce Inteligența Artificială în domeniul afacerilor pentru a duce gestiunea resurselor oricărei companii la un alt nivel.”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share