Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O nouă pădure cu 1.500 de puieți de arbori în județul Bihor – Pădurea VPK

 

Miercuri, 22 martie 2023, de Ziua Internațională a Pădurilor, VPK Packaging Salonta, membru în Federația Patronilor Bihor, a plantat O pădure de la zero”, în satul Leș, județul Bihor.

Prin aceasta acțiune, VPK Packaging Salonta, în calitate de sponsor principal al proiectului Plantăm Speranță, a plantat 1.500 puieți, din dragoste și grijă pentru mediu.

Ne-am bucurat să fim parte activă a acestui proiect, petrecând o zi specială ca echipă, alături de familiile noastre, voluntari ai liceelor din Salonta: Colegiul Național Teodor Neș, Liceul Tehnologic Nr.1, Arany Janos Elemeleti Liceum și ai celor de la Asociația Down Oradea/Centrul de Zi Iedera, cărora le mulțumim și pe această cale pentru implicare. Această acțiune ne-a făcut să înțelegem o dată în plus cât de important este să avem grijă de păduri! Arborii plantați vor genera o cantitate de 191.250 kg oxigen/an, respectiv necesarul pentru 51.000 de oameni”, a declarat Bart Dobbelaere, General Manager VPK.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Anunț începerea proiectului "Dezvoltare Add Concept prin achiziție de utilaje"

Articolul următor

Interviu Zsolt Sipos, cofondator Dyntell: „Noul nostru sistem Dyntell.BI aduce Inteligența Artificială în domeniul afacerilor pentru a duce gestiunea resurselor oricărei companii la un alt nivel.”

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share