Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Next generation – între vis și realitate”

Miercuri, 22.03.2023, Compania Celestica și-a deschis porțile pentru elevii Liceului Tehnologic Special nr. 1 Oradea. Activitatea face parte din proiectul educativ „Next generation – între vis și realitate”.

De altfel, deviza Liceului Tehnologic Special este: „Copiii sunt prioritatea, schimbarea e realitatea, colaborarea este strategia!”.

Proiectul inițiat de liceu în colaborare cu Asociația „Împreună spre succes” are ca scop familiarizarea elevilor cu cerințe educaționale speciale cu piața forței de muncă, cu diferite profesii precum și descoperirea aptitudinilor și valorilor personale.  Activitățile proiectului nu s-ar fi putut desfășura fără sprijinul deosebit al partenerilor implicați.

Compania Celestica Oradea a oferit elevilor liceului o experiență unică care le poate deschide noi perspective în alegerea unui loc de muncă.  Vizita a debutat cu prezentarea companiei, urmată de turul liniei unde elevii au putut vedea modul și condițiile de lucru oferite angajaților.

La finalul vizitei, elevii au participat cu entuziasm la un work – shop constructiv care le-a pus la încercare abilitățile.

Această activitate este una dintre multele desfășurate în cadrul proiectului, cu sprijinul asociației „Împreună pentru succes” .  Asociația  are ca scop susținerea nevoilor educaționale, sociale și culturale ale elevilor, tinerilor cu cerințe educaționale speciale precum și a personalului implicat în educația acestora.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Împreună cu specialiștii din CTATU au fost reglementate zona de servicii, comerț, alimentație publică, deservire turistică, administrativă, educativă a Cheilor Turzii; zona de camping, glamping, agrement; zona de parcări (150 înspre satul Cheia); zona de sport, tabere de copii; direcții de amenajare și dezvoltare viitoare

Cum vor fi amenajate Cheile Turzii. Clujul vrea mai mulți turiști

Articolul următor

Transavia, cel mai mare jucător de carne de pui din România, își propune investiții record și achiziții din piață, prin care să își consolideze poziția în regiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share