Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

„Secretele antreprenorului de succes”, dezvăluite la Alba Iulia

După un start în forță la Oradea, în 22 februarie, evenimentul „Secretele antreprenorului de succes” își continuă drumul prin țară și se oprește, de data aceasta, la Alba Iulia, în 5 aprilie.

Evenimentul este organizat de IMM Club în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Alba.

Antreprenorul de succes din Alba

Primul eveniment din seria „Secretele antreprenorului de succes”, desfășurat la Oradea, a beneficiat de prezența unui antreprenor emblematic pentru bihoreni,  Dan Pavel. Este cel care a clădit unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din retail-ul românesc, BENVENUTI. Povestea lui fiind extrem de valoroasă pentru orice antreprenor aflat în căutarea succesului în afaceri.

Având în vedere acest precedent, este firesc să vă întrebați deja cine este antreprenorul a cărui poveste o vom afla la Alba Iulia. Înainte de toate, însă, trebuie spus că județul Alba are un puternic spirit antreprenorial. Acest spirit este vizibil atât prin ponderea mare a afacerilor antreprenoriale de dimensiuni mari și mijlocii prin comparație cu orice alt județ „dezvoltat” din țară, cât și prin numărul mare de antreprenori care se lansează în diverse competiții – precum EY Entrepreneur Of The Year™ – și mai apoi obțin rezultate remarcabile.

„Referitor la antreprenorul a cărui poveste o veți afla în evenimentul de la Alba Iulia, vă spunem acum doar atât despre el: este un om al locului, crede că «educația, sub toate formele ei (teoretică și practică, formală și informală) este vitală pentru atingerea succesului unui antreprenor» și că «rolul de model pentru ceilalți antreprenori este extrem de important pentru amplificarea curentului antreprenorial românesc și un număr cât mai mare de companii românești puternice contribuie la dezvoltarea generală a societății»”, a declarat Liviu Sav, FCCA, responsabil pentru dezvoltare si comunicare în cadrul IMM Club.

Mereu și-a dorit să fie diferit față de competiție și să fie cel mai bun, să fie numărul 1 în industria în care activează. În calitate de lider, crede că reziliența în business înseamnă capacitatea de a privi schimbarea drept oportunitate, și nu ca pe un pericol. Nu în ultimul rând, este unul dintre liderii de business din județul Alba și se implică activ și constant în proiecte de educație și antreprenoriat. Pe 5 aprilie, la Alba Iulia, vom devoala identitatea acestui antreprenor pentru cei care vor fi prezenți în sală.

Dezbateri și workshop

După ce vom afla „Povestea unui antreprenor de succes”, în sesiunea „Informația în Primul Rând” profesioniști și oamenii dedicați cauzei antreprenorilor vor discuta cu cei prezenți despre o serie de teme interesante, dintre care menționăm:

– De ce managerul profesionist este o alternativă pentru succesiunea în afacerile antreprenoriale?

– Care sunt beneficiile și capcanele finanțărilor nerambursabile pentru antreprenori?

  • Care este cel mai mare risc neasumat de către antreprenori?
  • Cum poate avea un business antreprenorial acces la un sistem informațional și de decision-making performat, așa cum au corporațiile?

 

„La finalul evenimentului, în cadrul secțiunii «Dezvăluim secrete», veți putea participa la un workshop cu tema «De ce managementul riscurilor este ingredientul secret al afacerilor de succes? Cum poate afacerea ta să beneficieze de pe urma acestui secret?»”, a precizat Melinda Morariu, coordonator pe Transilvania al IMM Club.

Evenimentul „Secretele antreprenorului de succes” este organizat de IMM Club în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Județului Alba și va avea loc pe data de 05.04.2023, ora 08:40, la Camera de Comerț și Industrie a Județului Alba, Str. Frederic Mistral nr. 3, et. 1, Alba Iulia. Transilvania Business este partener media al evenimentului. Participarea la eveniment este gratuită, dar condiționată de înregistrarea prealabilă prin formularul disponibil aici: https://forms.gle/KQ5xrBcSVWJAQeNm7 sau telefonic la 0753 024 152.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Conf. dr. arh. Șerban Țigănaș: “Problemele de natură simbolică trebuie foarte atent discutate în spațiul public”

Articolul următor

Real Estate industry embraces actions to deliver ESG agenda at MIPIM 2023, conversations will continue in NY and Hong Kong

Citește și:
Citeste mai mult

Crește activitatea în construcții

Ultima anchetă de conjunctură realizată de Institutul Național de Statistică (INS) arată o tendință de creștere a activității…
Fanii pot afla în ce zile vor urca pe scenă artiștii lor preferați din line-up la Neversea. De asemenea, este oficial disponibilă și achiziția biletelor de tip Day Ticket,
Citeste mai mult

Neversea a lansat biletele de o zi

Organizatorii festivalului de pe litoral au dat startul anunțurilor programului pe zile. Fanii pot afla în ce zile…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share