Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Conferință Toastmaster pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare

Evenimentul, organizat de Oradea Toastmasters va avea loc la Comunitecă în perioada 1-2 aprilie, începând cu ora 10:00.

Evenimentul va include un concurs de discursuri și evaluări în limba română și engleză, precum și workshop-uri. Participanții vor avea oportunitatea de a învăța de la membri Toastmasters din Timișoara, Arad și Oradea, care participă la concurs, precum și de la trainerii prezenți.

Unul dintre traineri, Răzvan Curcubăta, va susține un training intitulat „Captează și menține atenția publicului tău”, în care va dezvălui cum poți atrage atenția participanților prin metode demonstrate de neuroștiința. Razvan este președintele Asociației SELLification4EDUcation, trainer certificat ANC și vorbitor în public, practician în Programare Neurolingvistică, public speaking coach și co-autor al mai multor cărți.

Dora Cernău va fi și ea trainer la conferință. Dora este lector, coach și trainer certificat, specializată în comunicare și are peste 10 ani de experiență în acest domeniu. Scopul ei este să ajute oamenii să-și depășească frica de a vorbi în public și să-și crească stima de sine pentru a putea prezenta discursuri structurate și captivante pentru auditoriu.

Luminita Popa și Ciprian Roșu vor susține un training intitulat „Coaching-ul ca mod de viață”. Acesta va fi un workshop interactiv, care va aborda subiecte precum dezvoltarea personală, comunicarea și leadership-ul.

Luminița este expert de resurse umane și coach acreditat, are o vastă experiență în coaching, training și dezvoltare personală. Atelierele sale sunt concepute pentru a ajuta oamenii să-și construiască relații puternice, să dezvolte abilități eficiente de comunicare și să-și atingă obiectivele personale și profesionale.

Ciprian este coach profesionist, trainer, consultant și speaker, cu experiență în sisteme de management, resurse umane, cultură organizațională și pasiune pentru dezvoltare personală. A susținut cursuri, ateliere și discursuri pe teme variate, inclusiv leadership, comunicare, standarde ISO și inteligență emoțională.

Workshop

Conferința se va încheia cu un workshop susținut de Mihaela Tatu, intitulat „Hai să mai vorbim un pic”. Mihaela este realizator-prezentator de emisiuni radio și televiziune cu 30 de ani de experiență și un trainer certificat ANC în Tehnica și Arta livrării discursului. Workshop-ul va fi o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și să învețe cum să prezinte discursuri captivante și memorabile.

Participarea la acest eveniment este o oportunitate excelenta pentru cei care doresc să învețe și să își dezvolte abilitățile de comunicare și vorbit în public.

Clubul Oradea Toastmasters organizează întâlniri săptămânale de vorbit în public, în fiecare miercuri de la 19:30, iar participarea la acestea, precum și la conferința din 1-2 aprilie, sunt gratuite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Acesta este rezultat, în cursul unui an, în urma tratării apei uzate menajere în cadrul Stației de Epurare Cluj-Napoca (SECN).

Nămolul din stațiile de epurare ale Clujului va deveni îngrășământ agricol

Articolul următor

15 lecții despre digital marketing, la 15 ani de existență a agenției KLAIN

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Lacul Ursu – comoara județului Mureș

Consiliul Judeţean Mureş a aprobat recent finanțarea unui proiect denumit Lacul Ursu – comoara județului Mureș. Evenimentul va…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share