Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiecții despre misterele oceanelor la Cluj

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt așteptați să afle „Misterele oceanelor”, în Iulius Mall Cluj. Participarea la proiecțiile video este gratuită, fiind necesară înscrierea.

Lumea oceanelor se deschide pentru cei mici – animale subacvatice, imagini din adâncul mărilor, dar și sesiuni educative.

Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani sunt așteptați să afle „Misterele oceanelor”, în Iulius Mall Cluj. Participarea la proiecțiile video este gratuită, fiind necesară înscrierea. Multe dintre secretele din adâncurile Oceanului Planetar au fost descoperite de către exploratori, iar acum sunt prezentate în Iulius Mall Cluj, în atriumul principal, prin intermediul proiectului educațional „Misterele oceanelor”.

Proiecțiile video se vor vedea într-un dom special și urmăresc aventura a doi peștișori care luptă să-și salveze reciful de corali, aflând informații interesante despre casa lor. În drumul lor, aceștia se vor întâlni cu mai multe animale subacvatice: rechini, balene, bancuri de pești, pisici de mare.

Cei doi prieteni le vor povesti copiilor cât de important este să protejeze natura și să recicleze, iar la finalul proiecției va fi și o sesiune de întrebări și răspunsuri. La spectacole sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se fac la numărul de telefon 0790.431.733.

Fiecare proiecție durează 40 de minute; spectacolele au loc de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, iar sâmbătă și duminică, de la 12:00 până la 20:00. La fiecare spectacol pot participa maximum 30 de copii. Proiecțiile vor avea loc în perioada 1-9 aprilie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centru de excelență pentru tinerii din agricultură, propus în România

Articolul următor

Transilvania Investments își majorează participația în Turism Felix S.A. la 93%

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share