Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Flota de transport public a Clujului, înrolată în aplicația Hereitis

Compania de Transport Public (CTS) Cluj-Napoca a accesat o platformă informatică despre poziția autovehiculelor sale.

Dezvoltatorii aplicației Hereitis, valabilă pe Google Play și pe App Store, și-a anunțat venirea  în Cluj-Napoca. Aplicația afișează în timp real mijloacele de transport pe o hartă interactivă, datele despre poziția vehiculelor fiind luate de la noua platformă de open data implementată de dezvoltatorii de la Tranzy.AI.

Utilizatorii Hereitis pot analiza datele într-un mod interactiv vizual, în funcție de propriile nevoi, și să-și planifice în avans călătoria, evitând așteptarea mijlocului de transport. CTP, Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca au anunțat un parteneriat strategic cu Tranzy pentru managementul de flotă şi automatizarea de procese şi operare zilnică pentru 400 de vehicule şi resurse implicate în transportul de călători.

CTP accesează gratuit platforma Tranzy şi funcţiile de bază pentru organizare resurselor de exploatare: vehicule, şoferi, staţii, garaje, fiind un instrument de management esenţial pentru digitalizarea şi organizarea activităţii, operaţiunilor, proceselor zilnice de planificare transport public, informarea călătorilor.

Un exemplu de produs sau serviciu dezvoltat în baza datelor publice deschise existente este harta live cu rute şi poziţia în timp real a vehiculelor. Ea poate fi consultată pe portalul CTP cuprinde traseele tuturor mijloacelor de transport, fiind prezentă şi în aplicația Tranzy, pe Android şi iOS.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
CFRAP recomandă membrilor să participe la manifestările de protest autorizate de către instituțiile abilitate, care se vor desfășura în 7 aprilie.

Fermierii români se implică în protestele crizei cerealelor din Ucraina

Articolul următor

Nord Conforest și-a asigurat contracte pe doi ani în avans

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share