Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujul a înrolat două facilități noi în Ghișeul Unic

Consiliul Județean (CJ) Cluj va oferi cetățenilor posibilitatea de a depune și obține, în format online, prin intermediul platformei digitale Ghișeul Unic, un nou tip de document: cererea privind exercitarea dreptului de preemțiune. 

În Ghișeul Unic a fost operaționalizată și o altă funcție: cea de calculator de taxe necesare pentru eliberarea documentelor de urbanism. “În momentul de față sunt disponibile opt facilități digitale noi și optimizate, în beneficiul direct al cetățenilor. Practic, completarea cererilor, depunerea documentelor și plata taxelor se vor face electronic, din orice locație”, a precizat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Cele două facilități se adaugă celor deja puse la dispoziția clujenilor, prin care aceștia pot depune și obține online certificate de urbanism și autorizații de construcție, pot fi notificați cu privire la o anumită zonă de interes vizată, din județul Cluj

Totodată pot depune și obține, în format electronic, prin Ghișeul Unic, documente precum comunicări de începere și finalizare a lucrărilor, certificate de edificare și atestare și avize de oportunitate.

Aplicația Ghișeul Unic (https://public.cluj.archi/) a fost creată în cadrul proiectului cu finanțare europeană “Județul Cluj – Smart Territory”. Acesta este implementat de CJ Cluj și vizează digitalizarea instituției și îmbunătățirea serviciilor pe care le oferă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și centrul comercial au anunțat ediția 2023 a ASM.

Show auto la Baia Mare. Inclusiv un simulator de accidente

Articolul următor
Voicu Oprean, creatorul AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București (BVB) a explicat felul în care va decurge SOP, menit să motiveze angajații.

Fondatorul AROBS: “Doar angajații cu rezultate vor primi acțiuni gratuite”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share