Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MIS Grup ridică un complex olimpic de 27 de milioane de euro

Aceasta este compusă din MIS Grup (județul Bistrița-Năsăud), TCI Contractor General (Cluj) Viaduct (Harghita), potrivit Arena Construcțiilor.

O grupare de trei societăți de construcții din Transilvania va concretiza noul complex cu bazine olimpice din județul Covasna.

Aceasta este compusă din MIS Grup (județul Bistrița-Năsăud), TCI Contractor General (Cluj) Viaduct (Harghita), potrivit Arena Construcțiilor. Investiția de 130 milioane de lei este finanțată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) prin Compania Națională de Investiții (CNI).

Subcontractanți sunt firmele Elron Energy CO, Abcony Serv, Climavent Construct și Ascensor Advertising. Contractul de execuție, de 84 de milioane de lei, a fost semnat de reprezentantul MIS Grup, Petrică Fărcaș, în prezența ministrului dezvoltării, Attila Cseke (foto), și a președintelui CNI, Manuela Pătrășcoiu. Termenul de execuție a lucrărilor prevăzut în contract este de 36 de luni.

Reprezentantul MIS Grup, Petrică Fărcaș, estimează că va finaliza construcția înaintea termenului asumat prin contract. “Vor fi construite două bazine olimpice de 34 x 21 m, cu opt culoare de înot și posibilitatea de dimensionare în funcție de competiție. Avem o zonă dedicată publicului, una tehnică și administrativă. Suprafața complexului e de 8.900 mp, capacitatea, de 400 spectatori”, a spus președintele CNI.

“Bazinele de înot, alături de creșe, sunt prioritare în MDLPA. În 2021-2023 au fost inaugurate 14 bazine, lucrări de 340 milioane lei și sunt în curs de implementare încă 60, construcții noi, de 1,2 miliarde. Sunt 1,5 miliarde lei pentru construirea de bazine de înot. În acest ritm, în 2-3 ani vom avea o acoperire națională pe acest domeniu”, a spus Cseke.

MIS Grup este unul dintre cei mai mari constructori locali, cu 200 de angajați și lucrări publice sau private în mai multe județe din România. Printre proiectele sale aflate în execuție sunt sălile polivalente din Brașov și Suceava.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Unul din doi orădeni și-a plătit impozitul online de la începutul anului și până la 31 martie

Articolul următor
Transilvania Broker de Asigurare Bistrița, locul trei în clasamentul dividendelor propuse în acest an dintre companiile de pe piața reglementată a BVB, este cotată cu un randament net de 9,2%. Societatea de brokeraj a propus un dividend brut de 2 lei la o acțiune cotată la 20 de lei în 5 aprilie.

Firmele bistrițene aduc randamente bune la bursă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share