Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firmele bistrițene aduc randamente bune la bursă

Transilvania Broker de Asigurare Bistrița, locul trei în clasamentul dividendelor propuse în acest an dintre companiile de pe piața reglementată a BVB, este cotată cu un randament net de 9,2%. Societatea de brokeraj a propus un dividend brut de 2 lei la o acțiune cotată la 20 de lei în 5 aprilie.

Două companii din județul Bistrița-Năsăud figurează într-un top 10 al randamentelor pe piața autohtonă de capital, realizat de BRK Financial Group.

Transilvania Broker de Asigurare Bistrița, locul trei în acest clasament al companiilor de pe piața reglementată a BVB, este cotată cu un randament net de 9,2% în acest an. Societatea de brokeraj a propus un dividend brut de 2 lei (pentru o acțiune cotată la 20 de lei în 5 aprilie 2023).

Romgaz Mediaș are un randament de 8% (dividend de 3,42 lei la o acțiune de 39 lei), iar Comelf Bistrița, unul de 7,5% (dividend de 18 bani la o acțiune de 2,20 lei).

Dintre companiile din Transilvania, mai sunt prezente în topul lărgit Farmaceutica Remedia Deva – randament de 7,4% (dividend de 5 bani la o acțiune de 62 de bani), AAGES Sângeorgiu de Mureș – randament de 7,3% (dividend de 30 de bani la o acțiune de 3,80 lei)

Clasamentul întocmit de brokerii clujeni mai cuprinde companii precum Transilvania Investments Alliance Brașov – 4,5% (dividend de 1 ban la o acțiune de 28 de bani), IAR Brașov – randament de 2,7%, Compa Sibiu – randament de 0,5%,

Topul este dominat de Romcarbon și Alumil Rom Industry, ambele cu randamente de 9,5%, rezultate bune având și Nuclearelectrica – randament de 8,5%, Conpet – 8,3% sau OMV Petrom – 7,2%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aceasta este compusă din MIS Grup (județul Bistrița-Năsăud), TCI Contractor General (Cluj) Viaduct (Harghita), potrivit Arena Construcțiilor.

MIS Grup ridică un complex olimpic de 27 de milioane de euro

Articolul următor

FOTO-VIDEO: The Voices of Business Awards Sibiu 2023 - Topul investițiilor, extinderi și planuri ale companiilor în 2023 la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Bootcamp FIX Cluj 2024 la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca este gazda primei întâlniri din cadrul iterației noi, Bootcamp…
Citeste mai mult

Universitatea FITS

Festivalul Internaţional de Teatrul de la Sibiu și-a extins an de an domeniile în care excelează. În paralel…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share