Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Manageri din grupul Eckerle, la sfat cu ministrul român al economiei

L-am primit pe Florin Spătaru, ministrul economiei din România, la sediul nostru Eckerle din Cluj-Napoca.

Alexander Goehring, director financiar al Eckerle Gruppe, și Andrei Trombițaș, director general al Eckerle România, s-au întâlnit cu ministrul Florin Spătaru.

“L-am primit pe Florin Spătaru, ministrul economiei din România, la sediul nostru din Cluj-Napoca. Clubul German de Afaceri din Cluj i-a însoțit pe ministru și pe echipa sa. Alexander Goehring, directorul financiar al Eckerle Gruppe, s-a deplasat cu această ocazie la Cluj.

Vizita a avut loc în cadrul societății noastre Eckerle Automotive. Evenimentul a început cu o prezentare în sala noastră de ședințe. Oaspeții noștri au luat cunoștință de istoricul, activitățile și planurile noastre. Un tur atractiv al companiei a urmat întâlnirii. Vizitatorii au fost foarte interesați și impresionați de realizările și obiectivele Eckerle.

Seara, Andrei Trombițas, directorul general al Eckerle, a participat la o discuție cu ministrul și cu directorii de companii din Cluj. Participanții și-au împărtășit experiențele de afaceri în cadrul acestei întâlniri și au încercat să identifice modalitățile prin care Guvernul României ar putea sprijini mediul de afaceri. Suntem mulțumiți de acest eveniment și așteptăm cu nerăbdare rezultate pozitive”, au relatat reprezentanții Eckerle.

Dublă întâlnire cu șefii de la Eckerle

Spătaru a menționat, după vizita la Eckerle, că grupul german a mutat la Cluj din capacitățile sale de producție din Ungaria. “Am discutat cu cei de la Bosch şi Eckerle despre perspectivele de dezvoltare. Toate aceste companii, care s-au dezvoltat la Cluj, beneficiază de o resursă umană foarte valoroasă, calificată în România. Managementul acestor companii mi-a expus planurile de dezvoltare.

Industria de semiconductori, de noi tehnologii trebuie finanțate. Am văzut planuri de dezvoltare la Bosch, De’Longhi, Eckerle – care a mutat aici o parte din capacitatea de producție din Ungaria, pentru a vedea cum pot fi sprijinite, pentru că există o tendință de a veni să investească aici”, a spus ministrul.

Grupul Eckerle este prezent la nivel global cu unități de producţie în Germania, Europa de Est, Asia, America de Nord. Are competențe în asamblarea sistemelor de perii pentru electromotoare, producând anual 110 milioane de astfel de sisteme. Divizia de automatizare concepe, proiectează şi construieşte soluţii pentru aceste produse, de la atelierul simplu manual până la instalații complexe de producție. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Noul sediu al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI), situat pe str. Aviator Bădescu și edificat de Consiliul Județean (CJ) Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, se apropie de finalizare.

Cea mai modernă școală specială din România costă 3,8 milioane euro

Articolul următor

Premii pentru Robotics Club Oradea la Minoan Robotsports Competition Global Olympiad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share