Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cine sunt angajatorii de la ARJOB

Timp de două zile, 20 și 21 aprilie 2023, arădenii aflați în căutarea unui loc de muncă au avut ocazia să se întâlnească cu acesta. Teatrul Ioan Slavici din Arad a găzduit ediția a VI-a a Târgul locurilor de muncă ARJOB, organizat de Jurnal Arădean și aradon.ro.

 

Partener instituțional al târgului a fost AJOFM Arad.

ARJOB a apus la bătaie sute de locuri de muncă în domenii variate și pentru grade diferite de calificare și experiență.

„Târgul nostru a ajuns la ediția a VI-a și s-a bucurat de succes încă de la prima ediție. La această ediție avem 18 firme care oferă posturi în automotive, retail, resurse umane, operatori introducere date, etc. Târgul nostru este un târg Premium, fiind organizat într-o locație elegantă, în centrul orașului, unde toată lumea poate să ajungă”, ne-a declarant Cristian Șulințan, manager vânzări Jurnal Arădean.

 

Participanți

La ediția a VI-a a ARJOB au participat companiile: Porta Doors, HAI Industries, VAT România, Coficab România, Webasto România, FINPROM, Coindu România, HELLA, Kromberg, Astra Rail, Leroy Merlin, Bosch, Hennlich, Leoni, Prohuman APT Oradea, Remarkt Magazine, Filip SRL.

HAI Industries din Chișineu Criș oferea posturi pentru electricieni, mecanici, ingineri, posturi pentru Vânzări și Financiar. Coficab România căuta muncitori pentru producție, inclusiv necalificați, pe care să îi formeze la locul de muncă, precum și personal pe zona de mentenanță – electricieni, mecanici, plus angajați pe partea de birouri (Financiar, HR).

Webasto avea locuri de muncă de la operatori producție la ingineri. FinProm căuta operatori introducere date și intermediari în activitatea financiară.

Leoni Wiring oferea atât posturi pentru operatori, cât și pentru persoane cu studii superioare: ingineri, analiști achiziții, planificatori producție, etc.

Porta Doors, producător de uși și tocuri de uși, căuta operatori producție pe parte de tâmplărie, vopsitorie și operatori CNC.

Majoritatea angajatorilor prezenți se plângeau că găsesc greu forța de muncă necesară.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Proiectul Romstal, întocmit de biroul de arhitectură ATD der Plan Florești, prevede o hală de comerț cu spațiu expozițional, cort de depozitare, amenajări exterioare pe 6.000 mp

Romstal își face showroom și depozit la Turda

Articolul următor

Patru oferte pentru Parcul Industrial Marghita

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share