Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Richter Rasen, furnizor de gazon pentru Cluj Arena

Consiliul Județean Cluj (CJ) a anunțat finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului. „Gazonul arată foarte bine și are o calitate excepțională.

Gazonul de pe stadionul din centrul orașului a fost adus cu 26 de tiruri din Slovacia.

Consiliul Județean Cluj (CJ) a anunțat finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului. „Gazonul arată foarte bine și are o calitate excepțională. De altfel, face parte dintr-un lot realizat special pentru stadioanele echipelor de fotbal care evoluează în prima ligă germană.

Este motivul pentru care ne așteptăm ca acesta să fie unul cât mai durabil și rezistent. În acest moment se lucrează la pregătirea suprafeței de joc pentru meciul de joi, din semifinalele Cupei României”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Consiliul Județean Cluj (CJ) a anunțat finalizarea lucrărilor de înlocuire integrală a gazonului. „Gazonul arată foarte bine și are o calitate excepțională.

Odată cu finalizarea montării rulourilor de gazon, firma care asigură mentenanța suprafeței de joc a început etapa de pregătire pentru meciul din 27 aprilie dintre echipele de fotbal “U” Cluj și UTA Arad.

Vor fi realizate cilindrări ușoare, tunderi bidirecționale cu aspirare și periere, fertilizare, montarea porților de joc și, respectiv, marcarea terenului. Rulourile de gazon sunt realizate de producătorul nr. 1 din Europa – Richter Rasen.

Ele provin dintr-un lot de producție realizat special pentru Bundesliga și au fost aduse din Slovacia, de la granița cu Austria, cu ajutorul a 26 de tiruri, a precizat conducerea forului administrativ județean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Afidele pot provoca daune în culturile de legume în mod direct, datorită hrănirii cu sevă și indirect, prin transmiterea virusurilor.

CLOSER, soluția perfectă pentru combaterea afidelor

Articolul următor

Prima companie aeriană de linie care a anunţat zboruri din Braşov a semnat contractul cu Regia Autonomă „AIBG”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share