Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Eberspaecher va construi o fabrică în Ruse – Bulgaria

Împreună cu primarul Pencho Milkov, conducerea Eberspaecher a sărbătorit ceremonia de începere a construirii noii fabrici de producție din Ruse, Bulgaria. Fabrica  va produce încălzitoare electrice pentru a satisface cererea puternică de pe piața europeană de autoturisme. Producția va începe la începutul anului 2024.

„Creștem cu mobilitatea electrică. Prin noua fabrică, Eberspaecher își extinde în mod intenționat operațiunile de producție ca piață în creștere pentru autoturisme electrice cu baterii. De asemenea, cererea de încălzitoare electrice crește brusc în următorii ani. Suntem încântați să realizăm acest lucru în Ruse”, a afirmat Ruslan Papazyan, director general la Eberspaecher Bulgaria, în timpul ceremoniei oficiale. „Acesta este viitorul industriei auto. Ne bucurăm că Ruse și cetățenii săi vor avea șansa de a contribui la dezvoltarea sa”, spune primarul Pencho Milkov.

 Creștere viitoare cu mobilitatea electrică

În următoarele luni, o clădire de 17.000 de metri pătrați va fi construită în Zona Industrială Slatina din Ruse, în estul orașului. Aceasta include atât zone de producție, cât și de logistică, precum și un complex de birouri și cantine pe un teren de aproximativ 53.000 de metri pătrați, cu spațiu pentru extinderea viitoare. Clădirea se concentrează pe o alimentare durabilă cu energie cu un sistem fotovoltaic pe acoperiș și un sistem eficient de climatizare și încălzire de ultimă generație pentru zonele de producție și birouri. În viitor, noua fabrică va furniza fabricilor producătorilor internaționali de automobile cu încălzitoare electrice. Produsele vor continua, de exemplu, să fie utilizate în vehicule electrice și modele hibride plug-in pentru piața europeană. Până la sfârșitul toamnei, clădirea este planificată să fie finalizată, iar producția este de așteptat să înceapă la începutul anului 2024. Furnizorul german de automobile va crea în acest an aproximativ 180 de locuri de muncă, o extindere până la 500 de joburi și o capacitate de producție anuală de aproximativ 2,4 milioane de încălzitoare sunt programate după 2025. Pentru a susține cerințele ridicate ale piețelor, o unitate de producție provizorie a început deja în Ruse în ianuarie 2023 până când noua clădire va fi disponibilă.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Politehnica Timișoara a decis să se alăture Cluj IT Cluster

Articolul următor
Combinatul de Îngrășăminte Chimice Năvodari (CICN) este singurul din România care și-a menținut capacitatea integrală de producție în ultimii ani

Afaceri de 60 milioane euro la combinatul chimic din Năvodari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share