Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul de Cariere Oradea, în 6 mai. Vezi care sunt posturile oferite de angajatori

Bihorenii aflați în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să-și schime jobul actual vor avea o șansă sâmbătă, 6 mai. La această dată, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, între orele 11:00 și 18:00 va avea loc Târgul de Cariere.

 

Posturi oferite

Printre pozițiile deschise în cadrul companiilor participante se numără: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, recrutori, operatori de producție, lucrători comerciali, studenți pentru diverse internshipuri.

Companii

La eveniment, vor participa companii din multiple domenii de activitate, care vin cu oferte variate. Printre acestea se numără și Michelin, companie ce își mărește echipa după fiecare ediție, oferind celor proaspăt angajați și posibilități de relocare. Totodată,cei interesați de o carieră în domeniul producție & tehnică, po afla mai multe trecând pe la standurile Celestica, De’Longhi sau Leoni. Noi poziții sunt deschise și în retail, în cadrul unor companii precum Kaufland sau Carrefour. Pregătiți pentru interacțiunile față în față sunt și reprezentanții Netex și Foundever, care își doresc să descopere și să recruteze noi talente în domeniul servicii & BPO. De la Târgul de Cariere nu vor lipsi nici Digi, FinProm, Prohuman, Sogefi Group sau Marvicon, care vin cu numeroase oportunități profesionale și ultimele noutăți din domeniul lor de activitate.

„Târgul de Cariere pune și primăvara aceasta piața muncii în mișcare, oferind companiilor variante multiple de employer branding, iar celor aflați în căutarea unui loc de muncă numeroase oportunități profesionale. La Târgul de Cariere, noi mereu venim cu oportunități, iar participanții aleg cum le transformă”, a declarat Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

 

Premii

Târgul de Cariere nu vine la Oradea doar cu joburi, ci și cu premii! Pentru a le câștiga, participanții trebuie să descarce aplicația BestJobs, să își pregătească CV-ul, să vină la eveniment și să extragă lozurile norocoase care constau în produse marca Logitech G și multe alte premii surpriză. De asemenea, participanții au posibilitatea de a câștiga și un full pass la Electric Castle. Tot ce trebuie să facă este să completeze un chestionar oferit de voluntarii prezenți la eveniment și să își lase datele de contact.

 

Întâlnirile față în față cu recrutorii vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la fața locului, care va aduce în prim-plan detalii despre locurile de muncă disponibile și interviuri cu reprezentanții companiilor pe diverse teme.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor

Articolul următor
Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT) cere ca taximetriștii să poată practica un tarif dublu de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC), precum Compania de Transport Public (CTP).

Linia expres către aeroport va avea tarif dublu la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share