Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Beiersdorf, mutare în centrul Bucureștiului, cu asistență CBRE

CBRE a consiliat Beiersdorf România în procesul de selecție și închiriere a spațiului dedicat noului birou. Compania de origine germană se mută în clădirea D’OR, dezvoltată de Primavera Development.

Pentru Beiersdorf, această relocare va fi prima din 2001. Obiectivele principale ale relocării sunt un acces mai bun al angajaților la o serie de facilități, proximitatea unei stațiii de metrou dar și îmbunătățirea experienței lor prin crearea unui spațiu de birou cu zone mai colaborative și mai puțin formale.

Clădirea de birouri D’OR, dezvoltată de Primavera Development, este situată pe strada Dorobanți nr.32, cuprinde aproximativ 6,000 mp de birouri de clasa A pe opt nivele.

„Ne bucurăm să vedem că noii noștri chiriași împărtășesc aceleași valori ca și noi și că apreciază pe deplin toate facilitățile oferite de clădirile din portofoliul nostru. Construim comunități în interiorul și în jurul acestor locuri de muncă și de aceea luăm în considerare toate aspectele adiacente, astfel încât comunitatea noastră să beneficieze de cea mai bună experiență”, a declarat Clara Belizarie, Business Development Manager la Primavera Development.

Primavera Development a fost fondată în 2007 în urma construcției proiectului de birouri S-Park, care a devenit cea mai mare tranzacție a dezvoltatorului imobiliar român.

„În ultimul timp, observăm o tendință ascendentă în rândul companiilor de a acorda prioritate îmbunătățirii experienței angajaților din momentul în care pleacă de acasă la birou și până la sfârșitul zilei de lucru. În timp ce locația și accesibilitatea continuă să fie cei mai importanți factori, companiile recunosc din ce în ce mai mult valoarea adăugată a furnizării de facilități și design modern, a locului de muncă inspirațional, dar sunt atente și la utilizarea eficientă a spațiului”, a declarat Vlad Damian, Head of A&T Services Office | Investor Leasing CBRE România.

Grupul Beiersdorf a ales, totodată, CBRE Global Workplace Solutions (GWS) drept contractor general pentru implementarea noului proiect de amenajare a biroului central.

Un număr tot mai mare de companii au restructurat modul în care lucrează, pe măsură ce modelul de lucru hibrid a devenit popular în rândul angajaților. O tendință este, așadar, optimizarea spațiului de lucru și relocarea în clădiri mai bine situate, în centrul marilor orașe, precum Bucureștiul, pentru a profita de facilități cum ar fi accesul direct la rețeaua de metrou sau diversitatea serviciilor din zonă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Clujenii de la UpCork,un proiect de reciclare creativă, au prezentat la Milan Design Week (MDD) un material organic, creat de ei prin reciclarea deșeurilor provenite din utilizarea dopurilor de plută alături de miceliu (o rețea de filamente cu rol de rădăcină pentru majoritatea ciupercilor).

Material biodegradabil din dopuri de plută, "Made in Cluj", premiat la Milano

Articolul următor

Peste 200 de antreprenori au participat la Conferința Fonduri europene pentru firmele din Regiunea Centru de la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Luna mai e Luna Maramureșului

Luna Maramureșului este o inițiativă ce își propune să aducă în prim planul vieții culturale, comorile acestui județ.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share