Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Care sunt speakerii Forumului Economic Internațional de la Arad

Sala Unirii din Arad găzduiește în perioada 4-6 mai 2023 Forumul Economic Internațional cu tema „Relansarea dezvoltării și cooperării”.

Organizatorii evenimentului sunt: Patronatul Național Român, filiala Arad, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Radio Timișoara, Universitatea Aurel Vlaicu și Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație Chișinău, Republica Moldova.

Evenimentul își propune să susțină intensificarea dezvoltării economice și îmbunătățirea cooperării între întreprinderile mici și mijlocii din România, Moldova și țările partenere.

Ediția din acest an a Forumului Economic Internațional de la Arad va fi complexă, fiind destinată atât antreprenorilor cu experiență, cât și celor aflați la început de drum, în căutarea unor strategii eficiente de business. Ea se adresează atât IMM-urilor din regiunea transfrontalieră, cât şi instituţiilor şi organizaţiilor care sprijină activitatea acestora. Forumul își propune să ofere o platformă  pentru discutarea problemelor şi perspectivelor  promovării oportunităților de afaceri din România, dar și pentru a crea legături între companii din România și din alte state, în vederea demarării unor proiecte comune.

 

Speakerii evenimentului

Printre speakerii evenimentului se regăsesc prof. Univ. Dr. Cristian Oancea – manager al Spitalului „Victor Babeș” Timișoara; ing. Dr. Dimitrie Muscă – fermier și antreprenor; Ramona Lile – rector al Universității „Aurel Vlaicu” Arad.

De asemenea, vor mai lua cuvântul: Adrian Severin, fost vice-prim ministru și ministru al Reformei, fost ministru al Afacerilor Externe, și Norica Nicolai, europarlamentar, fost vicepreședinte al Subcomisiei pentru Securitate și Apărare (SEDE), fostă membră a Comisiei pentru afaceri externe (AFET), a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen (FEMM).

La eveniment va participa și Andrei Marga, filozof, politolog și om politic român, profesor universitar, ministru de externe al României între mai-august 2012, ministru al educației între 1997-2000, rector al Universității Babeș-Bolyai din Cluj între anii 1993-2004 și 2008-2012, laureat al premiului Herder în anul 2005.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se deschide  Zona de agrement Somos din Carei

Articolul următor

Street FOOD Festival în Cetatea Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share