Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai bogat clujean, invitat la SelectUSA Investment Summit

Zilele acestea particip la SelectUSA Investment Summit 2023, cel mai mare și mai prolific eveniment din Statele Unite.
Președintele Chimcomplex s-a arătat impresionat de summit-ul din Washington | Foto: Ștefan Vuza

Omul de afaceri Ștefan Vuza a fost prezent la un eveniment dedicat promovării investițiilor străine directe în această țară.

“Zilele acestea particip la SelectUSA Investment Summit 2023, cel mai mare și mai prolific eveniment din Statele Unite. Este un eveniment incredibil, dedicat promovării investițiilor străine directe (ISD) în SUA, organizat de Departamentul de Comerț al SUA și de programul federal SelectUSA.

Este o oportunitate fantastică de a învăța cum se poate accesa piața din SUA direct de la autoritățile de reglementare naționale și de stat americane, de la factorii de decizie relevanți și de la organizațiile de suport. Și nu numai asta, este și o ocazie bună de a crea relații cu investitorii din întreaga lume, de a învăța de la experți și de a promova chimia românească și potențialul său.

În calitate de antreprenor din România, care promovează o companie din industria chimică în SUA, sunt încântat de oportunitățile pe care le descopăr. M-am întâlnit cu o mulțime de oameni de afaceri și investitori care sunt interesați de ceea ce Chimcomplex poate aduce pe piața americană, sper că am generat o reacție în lanț”, a relatat businessmanul român.

Acesta deține Serviciile Comerciale Române, grup din care făceau parte companiile precum Sinterom Cluj, Contactoare Buzău, Chimcomplex Borzești, Iașitex Iași, Uzuc Ploiești, Nova Textile Bumbac Pitești, Caromet Caransebeș, Someș Dej, Aisa Invest Cluj sau Inav București.

Grupul era este structurat în mai multe divizii industriale, precum utilaje speciale, construcții de mașini și aparataj, textilă, chimică, hârtie și aeronautică. Vuza era cotat în Top Forbes cu o avere de 4,5 miliarde de lei, fiind considerat drept cel mai bogat clujean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Zilele Clujului încep în 18 mai cu o seară dedicată teatrului, avându-l pe scenă pe Florin Piersic și ulterior pe actorii Teatrului Național într-un spectacol concert scris de Ada Milea, după „O scrisoare pierdută", de I. L Caragiale. 

100 de activități în 40 de locuri la Zilele Clujului

Articolul următor

Andrei Marga: „Avem o criză de idei și de lideri”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share