Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

John Deere se implică într-un proiect cu studenții din Cluj

“Studenții Agro Consulting Club (ACC) au avut oportunitatea de a se întâlni și de a discuta cu reprezentanții companiei John Deere, IPSO Agricultură, de la care au reușit să “fure” informații importante pentru proiectul din acest an.
Tinerii au primit informații despre proiectul care se va derula împreună cu John Deere la Cluj | Foto: ACC

La Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj, studenții s-au întâlnit cu reprezentanții în România ai concernului american.

“Studenții Agro Consulting Club (ACC) au avut oportunitatea de a se întâlni și de a discuta cu reprezentanții companiei John Deere, IPSO Agricultură, de la care au reușit să “fure” informații importante pentru proiectul din acest an.

Cu o experiență de 25 de ani în domeniul agriculturii și peste 500 de angajați în cele 22 puncte de lucru din toată țara, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole din România”, au relatat reprezentanții ACC.

Deere & Company / John Deere este o companie producătoare de mașini grele pentru agricultură, construcții, industrie din SUA, fiind considerată drept cel mai mare fabricant de utilaje agricole din lume.

ACC este o organizaţie studenţească specializată în consultanţă în agricultură, fiind formată din studenţi ai facultăților care alcătuiesc Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj. La activităţile sale participă atât profesori universitari, cât şi manageri sau specialişti din mediul de afaceri.

Prioritatea ACC este de a se adapta la realitatea practică, astfel absolvenţii să nu devină teoreticieni, ci practicieni în domeniul agricol, lucrând în echipe. Cadrul de funcţionare a ACC este asigurat de către Fundația Antal Zsolt.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Fundația Familiei Menachem H. Elias

Monedă de colecție cu Jacques Elias, vândută cu 490 de lei la Cluj

Articolul următor
Mitiska REIM a lansat procedurile pentru vânzarea tuturor proprietăților sale din România, o tranzacție de 250 de milioane de euro, care include și B1 Retail Park, unde funcționează NewYorker, KFC sau H&M

Bistrița Retail Park, scos la vânzare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Ne dorim să fim punctul de contact pentru toți cei care vor să facă transformarea digitală – care este un drum lung și dificil, dar și să găsim cele mai bune servicii pentru a facilita acest proces”, a rezumat coordonatorul The European Digital Innovation Hub in Transilvania (TEDIHT), Bianca Muntean, manager al Transilvania IT Cluster (TITC).
Citeste mai mult

“Bursa digitală” a Clujului

Mai multe entități și furnizori IT&C și-au pus în gând să ridice nivelul de digitalizare a IMM-urilor din…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share