Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bistrița Retail Park, scos la vânzare

Mitiska REIM a lansat procedurile pentru vânzarea tuturor proprietăților sale din România, o tranzacție de 250 de milioane de euro, care include și B1 Retail Park, unde funcționează NewYorker, KFC sau H&M
Complexul inaugurat în 2017 are o suprafață închiriabilă de 11.000 mp | Foto: Bistrița Retail Park

Proprietarii centrului comercial din Bistrița urmează să îl vândă la pachet cu alte proprietăți.

Mitiska REIM a lansat procedurile pentru vânzarea tuturor proprietăților sale din România, o tranzacție de 250 de milioane de euro, care include și B1 Retail Park, unde funcționează NewYorker, KFC sau H&M, conform Bistrița Business.

Mitiska REIM, manager de fonduri controlat de milionarul belgian Luc Geuten și Axel Despriet, a desemnat brokerul CBRE pentru vânzarea celor 24 de parcuri de retail pe care le gestionează în România, într-o tranzacție de 250 de milioane de euro, cu potențial să devină cea mai mare din an.

Planul Mitiska REIM include și vânzarea proprietăților acumulate în Belgia, ceea ce duce tranzacția la 450 de milioane de euro în total. Portofoliul din România al investitorului a mai trecut, recent, printr-un proces de vânzare ratat.

Mitiska a fost ofertat atunci de către austriecii de la Immofinanz, însă schimbarea de acționariat a grupului austriac a condus la retragerea ofertei. B1 Retail Park din Bistrița a fost inaugurat în 2017 și are o suprafață totală închiriabilă de 11.000 mp.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
“Studenții Agro Consulting Club (ACC) au avut oportunitatea de a se întâlni și de a discuta cu reprezentanții companiei John Deere, IPSO Agricultură, de la care au reușit să “fure” informații importante pentru proiectul din acest an.

John Deere se implică într-un proiect cu studenții din Cluj

Articolul următor
Salina Turda, într-o variantă miniaturală, va putea fi admirată în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC).

Machetă spectaculoasă cu Salina Turda, amplasată în Aeroportul Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share