Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

THEODORA GOLF CLUB face un pas important pentru un viitor sustenabil bazat pe energie verde

created by dji camera

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, își susține angajamentul ferm față de mediul înconjurător, folosind panouri fotovoltaice care generează peste 500 KWP instalați. Această investiție așază resortul din inima Transilvaniei în topul companiilor din turism din țară care generează energie electrică curată și contribuie la reducea emisiilor de carbon cu cca. 250.000 de kilograme de CO2 anual.

„Este o  investiție semnificativa în viitorul resortului și a comunității locale, care demonstrează angajamentul nostru față de o economie mai durabilă și o lume mai bună pentru generațiile viitoare. Practic, panourile fotovoltaice instalate deja generează 500 KWP instalați, echivalentul plantării anuale a peste 11.000 de copaci. Reușim astfel să ne respectăm angajamentul de a ne reduce amprenta de carbon și de a asigura un viitor durabil pentru comunitatea noastră. În plus, suntem protejați de volatilitatea prețurilor energiei electrice. Prin aceasta investiție sperăm că vom inspira și alte companii  să ia masuri de protejare și conservare a mediului înconjurător”, declară Theodora Popa, co-fondator și vicepreședinte Theodora Golf Club.

Instalarea panourilor fotovoltaice este un pas important în protejarea mediului înconjurător și în implementarea strategiei de sustenabilitate, alăturându-se soluțiilor adoptate deja, precum:  creșterea eficienței managementului apei, eliminarea ustensilelor de unică folosință din plastic și a recipientelor din plastic pentru produsele de igienă din camere, utilizarea carturilor electrice pentru transportul pe teren, creșterea responsabilității angajaților și a nivelului de informare și implicare a oaspeților prin comunicări specifice.

Situat în inima Transilvaniei, în Teleac, județul Alba, la câteva minute de autostrada care leagă Cluj-Napoca de Sibiu, resortul Theodora Golf Club este o destinație premium spectaculoasă, deschisă permanent pentru cei care doresc o vacanță liniștită, în care să se bucure de mâncare rafinată, băuturi fine, camere luxoase de 4*, piscină exterioară, loc de joacă pentru copii, zonă de recreere, plimbări în natură și o panoramă mirifică. De asemenea, resortul câștigător de două ori al distincției BEST GOLF HOTEL decernată de International Hospitality Awards, este o destinație la superlativ pentru cei care doresc să joace o partidă de golf pe un teren profesionist, la standarde internaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noul tren metropolitan va merge pe vechile șine la Cluj

Articolul următor
Au început înscrierile pentru voluntari la Festivalul Untold, iar peste 2.000 de tineri sunt așteptați să facă pate din acest contingent, între 3 și 6 august.

Untold va avea 2.000 de voluntari

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share