Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Structură de rezistență finalizată la noua Academie de Muzică din Cluj

După sunetele lucrărilor din șantierul noului sediu al Academiei Naționale de Muzică Gheorghe Dima (ANMGD) se va auzi doar muzică.
Lucrările de rezistență aferente corpurilor de clădire existente se află la faza finală | Foto: Construcții Erbașu

Societatea de construcții Erbașu București începe lucrul la confecția metalică a imobilului din cartierul Mănăștur.

“După sunetele lucrărilor din șantierul noului sediu al Academiei Naționale de Muzică Gheorghe Dima (ANMGD) se va auzi doar muzică. Lucrăm cu spor pentru ca acest nou proiect să devină locul în care studenții academiei vor putea studia la cele mai înalte standarde.

Până în prezent, am finalizat aproape toate lucrările de rezistență aferente corpurilor de clădire existente, iar în perioada următoare vom monta și confecția metalică de la nivelul sălii de spectacole.

În paralel, realizăm compartimentări ale spațiilor, ne ocupăm de montarea tavanelor și a tâmplăriei, executăm termosistemul la nivelul fațadei și avansăm cu execuția instalațiilor electrice, sanitare, de aer condiționat și montarea echipamentelor aferente acestora”, a relatat conducerea Erbașu.

Se profilează un hub cultural în Mănăștur

După finalizarea lucrărilor, ANMGD va deveni un hub cultural și educațional. Acesta va beneficia de sală de spectacole cu o capacitate de 1000 de persoane, sală de orgă cu 216 de locuri, amfiteatru cu 224 de locuri, bibliotecă, săli de curs, săli de studiu individual, diferite alte săli (repetiţii, de încălzire pentru artişti, săli individuale pentru dirijor şi solist, săli de regie).

În proiect mai sunt incluse laboratoare, vestiare pentru artişti, spaţiu pentru depozitarea decorurilor, adăpost de protecţie civilă pentru 140 de persoane la demisol, cămin cu 56 de camere pentru 180 de studenţi, o sală de sport.

Proiectul de 37 de milioane de euro al ANMGD este finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Națională de Investiții. Dirigenția de șantier a acestui proiect este realizată de Baseli Drum Consult.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat eliminarea restricțiilor de deplasare pe A10.

Restricții eliminate pe Autostrada Sebeș – Turda. Reparații pe banii constructorului

Articolul următor

Începe construcția noului Spital de boli infecțioase și pneumologie din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share