Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Număr record de expozanți români la târgul transport logistic München

32 de companii din România au participat între 9 și 12 mai 2023 la transport logistic München, cel mai important eveniment de profil din lume, care reunește toții factorii de decizie din sectorul transport și logistică. AHK România a facilitat participarea firmelor românești la eveniment și a organizat totodată un stand comun pentru opt companii: Cartrans Preda SRL, Devega SRL, Port Bazinul Nou SA, Port of Constanța – Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, Rozoti Prodcom SRL, Systembau S.P.S. SRL, TTS Transport Trade Service SA și WDP – Warehouses De Pauw Romania SRL.

Este un număr record de expozanți, având în vedere că este al doilea an când România vine la acest târg, prima data participând cu șapte reprezentanți în 2019.

Cei doi directori generali ai Messe München, Stefan Rummel și dr. Reinhard Pfeiffer, consideră că transport logistic a dovedit că „industria este o sursă de mare inspirație în aceste vremuri pline de provocări. Oamenii vor să vadă lucrurile mișcându-se, avansând, progresând. Ceea ce am văzut și am experimentat aici în cele patru zile, ca idei și tehnologie, a fost într-adevăr unic. În concluzie: nimic nu se întâmplă fără logistică”.

După patru ani de pauză, transport logistic München a demarat în 2023 în forță, demonstrând nerăbdarea industriei de a relua întâlnirile. Astfel, în cele patru zile pline de târg a fost înregistrat cel mai mare număr de expozanți internaționali de până acum: 2.320 prezenți, 1.390 au venit din străinătate, ceea ce înseamnă o creștere de 60% comparativ cu ediția anterioară din 2019. Spațiul expoziției, închiriat în totalitate, a fost de 127.000 de metri pătrați (în 2019: 125.000 mp), cu 10 hale și un sistem de cale de rulare în zona exterioară. După Germania, topul primelor zece țări ca număr de expozanți sunt: Olanda, Italia, Belgia, Franța, Austria, China, Turcia, Spania, Polonia și Marea Britanie. În total au participat 67 de țări (în 2019: 63 de state). Peste 75.000 de vizitatori din peste 120 de țări (2019: 63.893 vizitatori din 125 de țări) au venit la târgul internațional de industrie pentru logistică, mobilitate,  IT și managementul lanțului de aprovizionare, de la centrul expozițional din München. Numărul vizitatorilor internaționali a crescut cu 50 la sută, fiind cel mai mare de până acum.

Printre beneficiile individuale ale companiilor participante s-au numărat oportunități interesante de întâlnire cu potențiali parteneri de afaceri, iniţierea de contacte pentru viitoare colaborări, dar şi întâlnirea clienţilor, a altor companii şi experţi din industrie.

Messe München a reușit încă o dată să aducă laolaltă ultimele tendințe și reușite ale industriei de profil, iar în acest an sustenabilitatea a fost una din temele de interes.

Standul comun al României la transport logistic a fost un succes, cu perspective solide pentru următoarea ediție, care va avea loc între 2-5 iunie 2025.  În afara celor opt companii care au făcut parte din standul comun, din România au mai participat: ASG Wind Transport Srl,  Atlas Imobiliare S.R.L., Bip mobile, E-P RAIL SRL, Eco Montan Srl, Etamad Grup Sea & Land Transport SRL,  Euro Team GB Spedition,  Go Transport AM,  GP Intermodal,  Grampet Group,  Grup Feroviar Roman S.A.,  Holleman Special Transport & Project Cargo SRL,  Railway Vehicle Services Srl,   Romfracht SRL,   Routier European Transport Srl., Sea Container Shipping & Logistics SRL,  SLS Cargo,  Time Critical Line SRL,  Trans International Sped NCA,   WDPUnicom Holding SA,  Unicom Oil Terminal Srl,  Unicom Tranzit S.A.,  Wonderfast SRL.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lion Capital tranzacționată sub noul simbol LION

Articolul următor
În martie 2023, în județul Cluj s-au eliberat 125 autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, cu 26 mai puține comparativ cu luna corespunzătoare a anului precedent și cu 39 autorizații mai puține față de luna anterioară.

Clujul a dat înapoi la autorizațiile de construire

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share