Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lion Capital tranzacționată sub noul simbol LION

Lion Capital, companie listată la Bursă de valori București de peste 20 de ani, este tranzacționată începând de ieri sub noul simbol LION, ca urmare a procesului de actualizare a identității de brand realizat de companie la începutul acestui an.

„În viața fiecărei companii există momente definitorii care marchează structural, la nivel ideologic, parcursul și dezvoltarea acesteia. Pentru Lion Capital, un astfel de moment se consumă astăzi, când așezăm piatra de temelie a noii construcții, adaptată viitorului și pregătită, din punct de vedere competitiv, să activeze pe piața de capital europeană și globală. Păstrăm experiența și tradiția SIF Banat Crișana, dar adăugăm inovația și forță noii structuri, pentru un nivel de performanță superior și o identitate vizuală proaspătă și actuală” a declarat Bogdan Drăgoi, Președinte și Director general Lion Capital S.A.

În cei 23 de ani de la listarea la Bursă de Valori București, au fost tranzacționate 3,8 miliarde de acțiuni, cu o valoare de 5,5 miliarde de lei.

La finalul ședinței de tranzacționare de miercuri, 10 mai, ultima zi de tranzacționare a acțiunilor companiei sub vechiul simbol bursier, capitalizarea Lion Capital era de 1.2 miliarde lei, o valoare de 82 de ori mai mare față de capitalizarea de la debutul pe bursă.

Luând în calcul și dividendele distribuite de companie în acești ani, investiția realizată în acțiunile companiei a adus un randament de 11,135% de la listare până în prezent. Acțiunile companiei sunt incluse în indicii  BET-XT | BET-XT-TR | BET-XT-TRN | BET-BK | BET-FI.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Agri cultura sau cultura agriculturii este tema celei de-a șaptea ediții a Romanian Agriculture Leadership Forum (RALF), definită de viziune, strategie, educație și conștientizare, inovație și tehnologie, parteneriat și colaborare, investiții în resursele umane.

Forumul Marilor Fermieri, la Marriott Grand Hotel

Articolul următor

Număr record de expozanți români la târgul transport logistic München

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share