Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forumul Marilor Fermieri, la Marriott Grand Hotel

Agri cultura sau cultura agriculturii este tema celei de-a șaptea ediții a Romanian Agriculture Leadership Forum (RALF), definită de viziune, strategie, educație și conștientizare, inovație și tehnologie, parteneriat și colaborare, investiții în resursele umane.

“Cum construim cultura agriculturii?” va fi tema conferinței ce are loc, în perioada 25-26 mai la București.

Agri cultura sau cultura agriculturii este tema celei de-a șaptea ediții a Romanian Agriculture Leadership Forum (RALF), definită de viziune, strategie, educație și conștientizare, inovație și tehnologie, parteneriat și colaborare, investiții în resursele umane.

“O cultură puternică a agriculturii înseamnă, pentru orice țară, siguranță alimentară și dezvoltare economică. Cultura agriculturii se referă la toate valorile asociate cu practicarea agriculturii”, susțin organizatorii evenimentului. 10 teme vor fi dezbătute în programul RALF, care va avea loc în 25 și 26 mai, la JW Marriott Grand Hotel din București.

Acestea sunt: cum construim cultura agriculturii în România; agri cultura inovației, sustenabilității, digitalizării și irigațiilor; un parteneriat cu 13.000 de fermieri; fermierul viitorului; ferma de marketing; susținerea lanțului de valoare în agribusiness – un sector strategic pentru economie; cum ne putem atinge potențialul în agribusiness.

40 de vorbitori, din 10 țări, participă fizic la RALF. Evenimentul include șase sesiuni plenare, două zile de discuții, dezbateri și business networking. Vor fi prezente cele mai ferme din România și cei mai premiați fermieri europeni.

Mai multe despre RALF, pe pagina dedicată

Organizatorii RALF sunt BORO Communication și RomanianAgriculture.ro; Master Partner: Corteva Agriscience; parteneri principali: utilaje – Maschio Gaspardo, irigații – Netafim powered by EPRS România; Professional Partner: Ecofol; parteneri: Claydon, GrECo, BCR; susținători: AFER, EEPro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sucursala Regională Cluj a Băncii Naționale a României (BNR) va fi deschisă publicului, în perioada 18-19 mai, în intervalul orar 10:00-18:00, cu ocazia Zilelor Clujului. 

Palatul BNR, deschis de Zilele Clujului. Monede valoroase în expoziție

Articolul următor

Lion Capital tranzacționată sub noul simbol LION

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share