Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Demo Metal Vest 2023 își deschide porțile între 23-26 mai, la Expo Arad

Demo Metal Vest, eveniment esențial pentru modernizarea și dezvoltarea companiilor din industrie.

 DEMO METAL VEST, singurul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României, va reuni în perioada 23-26 mai 2023, la Expo Arad, experți din domeniu, furnizori de tehnologie și utilizatori ai acesteia, interesați de modernizarea și dezvoltarea companiilor, precum și de actualizarea informațiilor necesare oricărui profesionist din industrie.

DEMO METAL VEST este esențial în cunoașterea și adoptarea mai rapidă a noilor tehnologii. Scopul adoptării acestora? Creșterea productivității și extinderea capacității de producție a companiilor și dezvoltarea capacității industriei locale de a răspunde mai rapid provocărilor competiției globale.

La DEMO METAL VEST poți vedea cele mai recente inovații și tendințe în tehnologii de prelucrare prin așchiere și debitare, sisteme de control și măsurare, echipamente de sudură și tratamente termice, proiectare și modelare asistată de computer (CAD/CAM), fabricație aditivă și prototipare rapidă, prelucrarea și finisarea suprafețelor, automatizare și robotizare, soluții Industry 4.0 etc.

În plus, la ediția din acest an, numeroase companii vor participa în premieră la eveniment. Astfel, spre exemplu, vor fi expuse pentru prima dată la Demo Metal Vest mașini de tăiat cu laser, vor fi prezenți furnizori români de servicii, producători de piese complexe etc.

Companii participante (înregistrate până pe 12 mai):

 

ADMASYS RO; AGO TRADE INTERNATIONAL; AGO MECANIC; ALPHR TECHNOLOGY EUROPE; AMARI ROMANIA; AMTECH INDUSTRIES; APEL LASER; ARCZONE; BODOR; CERC TIMIȘOARA; CMIE ROMANIA; CRG INDUSTRY SERVICES; CSC TRANS METAL; DELTA MACHINE; EUROPE SOLUTIONS; FORMWERK; GLOBAL SOURCE; GW LASER TECHNOLOGY ; HT SHREDDING; HTP MASKING; IMW INTELLIGENT METALWORKING; INCD ISIM TIMISOARA; INICAD DESIGN; IPAD SERIE; JAPAN TOOL GROUP; KAESER COMPRESOARE; KFACTORY; KLARWIN; KNUTH-ALLMETECH; MEGASPAN UTILAJE; MEGATITAN; MEPRO UTILAJE; METAL STAR; MONTI – Werkzeuge; NEO VISION; PROMA MACHINERY; RALL MALL LOGISTICS; REHM SUDARE; RISK MANAGEMENT COMPANY; ROBAC INDUSTRIES; T&T – TEHNICA SI TEHNOLOGIE; TECHNIC TRIAL; TKT GRUP; TRIEURODATA; UNIVERSITATEA „AUREL VLAICU” ARAD; UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIȘOARA; VDL ROTECH; VIGRA MARKETING & SERVICE; WERKLAND TOOLS SRL.

În industrie, ca în orice alt domeniu aflat într-o continuă evoluție, este esențial să rămâi informat și să te adaptezi noilor tendințe și inovații care îți influențează activitatea. DEMO METAL VEST este ocazia unui salt de competențe în interiorul oricărei companii participante, vizitatoare sau expozante. Noile tehnologii expuse sunt cele care oferă reziliență și performanță afacerilor din industrie.

Fii printre primii care descoperă ultimele inovații din industria prelucrării metalului, și care pot fi implementate și în compania ta. Identifică tehnologii și practici inovatoare care să micșoreze costurile și să îmbunătățească rentabilitatea companiei tale.

Vino la DEMO METAL VEST între 23-26 mai, la Expo Arad, să descoperi cele mai recente inovații, să vezi care sunt tendințele în industrie și să înțelegi cum te poate ajuta implementarea noilor tehnologii. 

Pentru detalii și înregistrare GRATUITĂ accesează www.demometal.ro/vest .

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Compania de Apă Someș (CAS) a anunțat finalizarea, în 16 mai, a lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă pe str. Dragalina, realizare de Dimex 2000 Company.

Super-Dimex. Lecția de pe șantierul Dragalina

Articolul următor

COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share