Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Erbașu a terminat săpăturile la pasajele subterane din Piața Emanuil Gojdu din Oradea

În prezent, continuă lucrările de infrastructură la rețeaua de pasaje subterane cu turnarea pereților la pasajul 4, cel dinspre Colegiul Național Emanuil Gojdu.

Săpăturile pentru întreaga lucrare sunt realizate în proporție de 100%, iar în prezent se lucrează la nivelul rețelelor pluviale din incinta pasajelor în vederea pregătirii frontului pentru armarea și turnarea radierelor la pasajul 1 (din zona Catedralei Episcopale) zona acoperită și la nivelul rampei Nufărul

În continuare vor fi turnați pereții la pasajele 2 si 3. De asemenea, a fost finalizată turnarea radierului la pasajul 2, cel dinspre Calea Clujului, fiind în execuție lucrările de armare pentru pereți și grinda de coronament.

La nivelul pasajului 4 s-a turnat radierul, s-au armat pereții, a fost realizată armarea pentru grinda de coronament, aceasta urmând să fie turnată în curând împreună cu pereții acestuia. Totodată pentru pasajele 2, 3 si 4 au fost demarate lucrările de pregătire a plăcilor aferente zonelor acoperite și au fost începute lucrările rutiere din dreptul străzilor Calea Clujului și Mareșal Averescu.

Proiectul este implementat de către Primăria Oradea și face parte din obiectivul de investiții de infrastructură „Coridor de mobilitate urbană durabilă în Piața Emanuil Gojdu din Oradea – Etapa I”.

Lucrările sunt executate de Construcții Erbașu în echipă cu partenerii de la Freyrom, Leko Construct, Metabet CF și Procons Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Articolul următor

Eveniment de matchmaking internațional în domeniul achizițiilor publice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share